Duminică 4 iunie CARS & CAFEA și SHOWROOM EXTRA DESCHIS (12:00-16:00)
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Porsche 911 (1974 - 1977)

În 1974, barele de protecție de impact au introdus o nouă versiune a 911 în conformitate cu cerințele de protecție ale legislației americane. Mașina a primit diferite bare de protecție. Aceste bare de protecție au fost integrate cu atâta succes în design, încât au rămas neschimbate timp de 15 ani. În 1974, cilindreea a fost mărită la 2687cc, rezultând un cuplu îmbunătățit. Folosind injecția de combustibil K-Jetronic CIS Bosch în modelele 911 și 911S, păstrând în același timp aripile spate înguste ale vechiului 2.4, acum avea o versiune retrogradată a motorului RS cu 150 și 175 de cai putere.

Porsche 911 Carrera 3.0 (1976-1977) a reunit elemente din cele mai legendare 2 mașini Porsche. A reprezentat ultima versiune a Porsche Carrera (adăugat inițial la seria 911 ca clasicul RS de 2.7 litri la sfârșitul anului 1972), iar motorul de 3 cmc al lui Carrera 2993 folosea același carter din aluminiu turnat ca și Porsche 930 sau 911 Turbo recent introduse.

Porsche a introdus primul 911 turbo în 1974. Deși Porsche 911 Turbo era numele în Europa, a fost numit Porsche 930 în America de Nord. Forma caroseriei este clar recunoscută după pasajele largi ale roților din fața anvelopelor largi și un spoiler spate mare, adesea cunoscut sub numele de „coada de balenă” la mașinile de început, și „tava de ceai” la modelele ulterioare. motor de 260 CP, a crescut la 3.3 L 300 CP în 1978. Mașinile anterioare sunt cunoscute pentru accelerația lor combinată cu caracteristicile de condus provocatoare.

Cumpărați un Porsche 911 clasic la E&R Classics

Găsirea unui Porsche potrivit pentru tine este prioritatea numărul unu. Căutarea mașinii tale de vis începe adesea online. Prin urmare, ERClasics a făcut tot ce a putut pentru a vă oferi o imagine cât mai completă a mașinilor. de exemplu, fiecare mașină de pe site-ul nostru web are un reportaj foto, imagini la 360 de grade și un videoclip. În plus, există și informații de fundal pentru fiecare mașină. Ai prefera să vezi mașina fizic? Apoi puteți vizita showroom-ul nostru din Waalwijk, Țările de Jos. Consultați site-ul nostru pentru orele de deschidere.

Cumpărați un Porsche 911 clasic

Mașini clasice Porsche 911 de înaltă calitate la E&R Classics

Toate mașinile clasice oferite de noi, inclusiv Porsche 911, sunt verificate cu o listă cu 125 de puncte. Această evaluare este efectuată de unul dintre tehnicienii noștri. Livrarea de mașini clasice care sunt în stare perfectă este de mare importanță pentru ERClassics. Mașinile clasice oferite de noi sunt așadar de înaltă calitate. Dacă doriți mai multe informații despre întreținerea unei mașini clasice sau dacă vă întrebați ce fac mecanicii din atelierele auto clasice, faceți clic pe aici.

Schimbă sau vinde mașina ta clasică Porsche 911

Desigur, la ER Classics puteți cumpăra un Porsche 911, dar vă oferim și opțiunea de a vinde mașina dvs. clasică actuală sau de a o schimba. Dacă doriți mai multe informații despre vânzarea sau tranzacționarea mașinii dvs. clasice, vă rugăm să contactați unul dintre noi. experți în mașini clasice. Desigur, puteți vizita și showroom-ul nostru pentru a discuta posibilitățile.

Vinde sau schimbă Porsche 911?

Întreținere la o mașină clasică

Desigur, fiecare mașină are nevoie de întreținere și uneori se poate întâmpla ca ceva să fie reparat. Nu este diferit pentru o mașină clasică. Pentru că îți place să-ți păstrezi mașina clasică în stare de top, un garaj bun este important. Orice garaj vă poate asigura întreținere, dar uneori aveți nevoie doar de acel strop de specialitate, apoi puteți alege să vă duceți mașina clasică la un atelier auto clasice unde se concentrează pe 1 marcă sau tip de mașină clasică. Mecanicii lucrează adesea cu aceleași mașini clasice și s-au specializat astfel în întreținere sau reparații pe acele mașini clasice specifice.

ER Classics are Porsche 911 clasic potrivit pentru tine!

Click aici pentru stocul nostru

Care sunt avantajele achiziționării unui Porsche 911 clasic de la ER Classics?

- O gamă largă de vehicule clasice Porsche de vânzare
- Toate mașinile clasice au fost verificate minuțios de propriul nostru atelier
- Atelier propriu cu 20 mecanici
- Inregistrare si inspectii
-Transport mondial la usa
- Înaltă calitate și servicii
- Opțiuni de schimb
- Clienții ne evaluează cu 8.9 

Dealer online de mașini clasice numărul 1 din Europa

Dacă sunteți în căutarea unui nou Porsche 911 frumos, veți fi asistat de unul dintre experții noștri în mașini clasice. ERclassics s-a specializat în cumpărarea și vânzarea de mașini clasice din 2008 și se poate numi pe bună dreptate dealerul online de mașini clasice numărul 1 din Europa.