Filtru

Duminică 3 martie CARS & CAFEA și SHOWROOM EXTRA DESCHIS de la 10:00 la 14:00
Setează direcție ascendentă


Specialistul dvs. Ford
vad

Mașini clasice Ford de vânzare la ERclassics

Cum cumpăr o mașină clasică Ford?
Intenționați să cumpărați o mașină clasică Ford? Atunci ai ajuns la locul potrivit la ER Classics. Aici veți găsi o gamă foarte diversă de Ford-uri clasice, inclusiv Ford Mustang Coupe, Cabriolet și Fastback, Capri, Thunderbird, Sierra, Taunus și F100. Dar ne puteți contacta și pentru clasicele dinainte de război precum Ford Model A sau Model T.

Pentru a vă ajuta să faceți alegerea corectă atunci când vă decideți să cumpărați un Ford clasic, am creat un reportaj foto amplu pe site-ul nostru pentru fiecare mașină din gama noastră. Avem și imagini la 360 de grade ale interiorului și exteriorului și un videoclip.

Preferi să vezi clasicele fizic? Atunci sunteți bineveniți în propriul nostru showroom, situat în Waalwijk, Țările de Jos. Experții noștri în mașini clasice vă stau la dispoziție atât online, cât și offline, cu sfaturi gratuite.

Vrei să cumperi un Ford clasic la ER Classics?
Dacă sunteți interesat să cumpărați o mașină clasică Ford, ați ajuns în locul potrivit. La ERclassics, calitatea este pe primul loc și, prin urmare, veți găsi mașini clasice de înaltă calitate, care au fost adesea restaurate extensiv și care au o istorie extinsă. Clasicii noștri sunt verificați în 125 de puncte de propriul nostru atelier. De asemenea, suntem specializați în înregistrare și inspecții și este posibil transportul în întreaga lume până la ușa dumneavoastră din față.

Schimbați sau vindeți o mașină clasică Ford?
Pe lângă cumpărarea unei mașini clasice Ford, ne puteți contacta și pentru vânzarea sau predarea clasicului dumneavoastră. Nu ezitați să contactați unul dintre experții noștri în mașini clasice, acesta vă poate spune mai multe despre vânzarea și/sau tranzacționarea cu Fordul dumneavoastră clasic.

Când cumperi o mașină clasică Ford?
Cumpărarea unui Ford clasic este un eveniment special care poate avea propriul său motiv pentru fiecare. De exemplu, puteți vizita un eveniment de mașini clasice americane într-un Ford Mustang sau puteți face un tur frumos într-un Thunderbird. Oricare ar fi scopul tău, ER Classics are ceva pentru toată lumea.

Dealer online de mașini clasice numărul 1 din Europa
Cumpărarea unei mașini Ford clasice este un proces special cu care experții noștri în mașini clasice vă vor ajuta cu plăcere. Când cumpărați un clasic de la noi, vă sprijinim înainte, în timpul și după achiziție. ERclassics este specializată în vânzarea de mașini clasice în întreaga lume din 2008. Cumpărați următoarea mașină clasică Ford de la dealer-ul online de mașini clasice numărul 1 din Europa?