Duminică 3 martie CARS & CAFEA și SHOWROOM EXTRA DESCHIS de la 10:00 la 14:00

Ford V8 Deluxe Fordor Sedan

€49,950
Deținut de 1 familie

✔ Cumpărați în siguranță online ✔ Livrare la nivel mondial la ușa dvs. ✔ ACUM depozitare gratuită și plătiți mai târziu
  • Vezi toate fotografiile
  • 360 exterior
  • 360 interior
  • prezentare video

Ford V8 Deluxe Fordor Sedan | Deținut de 1 familie | Stare buna | 1936

Repere:

- Deținut de o familie
- Restaurat în trecut
- Stare bună, originală
- Provine dintr-o colecție Ford

Vand Ford V8 Deluxe Fordor Sedan in stare buna
Va oferim spre vanzare acest frumos Ford V8 Deluxe Fordor Sedan din 1936. Lucrul special la acest clasic este ca provine dintr-o singura familie. Ford a fost cumpărat nou în Belgia și a făcut întotdeauna parte din colecția unei familii care deține un dealer Ford. Înainte de al Doilea Război Mondial vindeau în principal biciclete și mașini, iar după război vindeau întotdeauna mașini și tractoare. Ford a fost restaurat în trecut și a parcurs doar aproximativ 12,000 km de la restaurare. Ford a fost întotdeauna bine întreținut și este în stare optică și tehnică bună. Ford V8 Deluxe Fordor Sedan este propulsat de un motor V3.6 de 8 litri cu o transmisie manuală cu 3 trepte.

Ford V8 Deluxe Fordor Sedan de vânzare la ER Classics
Primul lucru care te lovește când vezi acest Ford V8 Deluxe Fordor Sedan este grila sa impozantă cromată, bara de protecție ondulată și farurile frumoase. Vopseaua gri închis arată foarte bine pe Ford și face cromul să iasă. Acest Ford este, de asemenea, echipat cu o serie de dotări suplimentare, cum ar fi indicatoare cu semafor, proiector, pereți albi, cadru cromat pentru geam, ștergător suplimentar și două lumini spate. Pe scurt, un Ford Fordor Sedan foarte complet echipat în stare bună care este complet gata pentru noul său proprietar.

Vrei să cumperi un Ford V8 Deluxe Fordor Sedan?
Căutați un Ford V1936 Deluxe Fordor Sedan din 8? Apoi lăsați-vă datele prin formularul de contact de pe această pagină sau sunați direct la +31 416 751 393. Personalul nostru de vânzări va fi bucuros să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să vă facă un videoclip personal pentru magazin.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: f5472
  • Face: vad
  • Model: V8
  • An: 1936
CALL SUA   + 31 416 751 393
Ernst van Kempen  
Lars van Dongen  
 
Vincent Praag  
 

* Câmpuri obligatorii

Cauti un vad?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm vad!

Ai un Ford și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru.

Contact