Iulie și august DESCHIS ca de obicei

Ford Mustang Coupe Pro Touring

€59,950

✔ Cumpărați în siguranță online ✔ Livrare la nivel mondial la ușa dvs. ✔ ACUM depozitare gratuită și plătiți mai târziu
  • Vezi toate fotografiile
  • 360 exterior
  • 360 interior
  • prezentare video

Ford Mustang Coupe Pro Touring | Piuliță și șurub restaurate | 1965

Repere:

- Mii de fotografii de restaurare + facturi disponibile
- Motor 347 Ford Stroker cu doar 1600 km parcurși
- 330 CP
- Tehnologie moderna
- Piulița și șurubul restaurate
- 19 ani un proprietar

Ford Mustang Coupe Pro Touring din 1965 de vânzare
Oferim spre vânzare acest frumos Ford Mustang Coupe din 1965. Acesta este un așa-numit Mustang „Pro Touring” care conduce ca o mașină modernă datorită tehnologiei sale moderne. Mustang-ul a fost restaurat cu piuliță și șurub între 2004 și 2009 și a suferit îmbunătățiri continue de-a lungul anilor de atunci. Proprietarul anterior a documentat restaurarea în 2 dosare complete cu liste de piese și facturi. Există, de asemenea, mii de fotografii disponibile cu restaurarea și toate upgrade-urile efectuate. Este propulsat de un motor puternic Ford 330 Stroker de 347 CP, care a parcurs doar 1600 km. Lista completă de opțiuni a acestui Mustang Pro Touring este aproape prea lungă pentru a fi menționată, dar au fost făcute următoarele îmbunătățiri: transmisie C67 '4 consolidată, nou sistem de evacuare din oțel inoxidabil, suspensie modernă, cutie de direcție cu cremalieră și pinion, frâne cu disc peste tot și mult mai mult.

Ford Mustang Coupe Pro Touring din 1965 restaurat de vânzare
După cum puteți vedea în fotografii, acesta este orice altceva decât un Ford Mustang Coupe standard. Pe lângă faptul că mașina este în stare tehnică de top, este și o priveliște de văzut. Este echipat cu o capotă Shelby GT350 și bara față Shelby R Racing pentru un aspect sportiv. Vopseaua gri antracit arată foarte frumos pe Mustang și se combină foarte bine cu jantele din aliaj Tenzo. Interiorul este negru cu un cer negru. Scaunele au fost transformate într-un spătar securizat. Există, de asemenea, o consolă centrală personalizată construită cu cotieră și întrerupătoare pentru iluminare. Prin urmare, nu fără motiv acest Mustang Pro Touring este de ani de zile fața unui brand de îmbrăcăminte binecunoscut. Căutați un Mustang special cu performanțe fără precedent? Atunci acesta este clasicul pentru tine.

Doriți să cumpărați un Ford Mustang Coupe din 1965?
Căutați un Ford Mustang Coupe din 1965? Apoi lăsați-vă datele prin formularul de contact de pe această pagină sau sunați direct la +31 416 751 393. Personalul nostru de vânzări va fi bucuros să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să vă facă un videoclip personal pentru magazin.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.

În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: f7170
  • Face: vad
  • Model: Mustang
  • An: 1965
CALL SUA   + 31 416 751 393
Ernst van Kempen  
Lars van Dongen  
 
Vincent Praag  
 

* Câmpuri obligatorii

Cauti un vad?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm vad!

Ai un Ford și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru.

Contactați-ne