Iulie și august DESCHIS ca de obicei

Ford Comete de Facel (Vega)

€99,950

✔ Cumpărați în siguranță online ✔ Livrare la nivel mondial la ușa dvs. ✔ ACUM depozitare gratuită și plătiți mai târziu
  • Vezi toate fotografiile
  • 360 exterior
  • 360 interior
  • prezentare video

Ford Comete de la FACEL (Vega) | Foarte rar | Cutie de viteze Cotal | 1954

Repere:

- Numai 2265 construite
- Produs de FACEL (Vega) la Paris
- Motor Aquilon Ford V2.4 de 8 litri
- Cutie de viteze Cotal rară, opțională acționată electric
- A avut recent întreținere tehnică majoră în valoare de 4500 euro
- Oportunitate interesanta de investitie

Ford Comete rar de la FACEL de vânzare
Va oferim spre vanzare acest frumos si foarte rar Ford Comete din 1954. Acest coupe exclusivist postbelic a fost construit de FACEL (cunoscut de la Facel Vega) la Paris iar sasiul cu motor V8 a venit de la fabrica Ford France din Poissy. Comete este un model foarte exclusivist și un aspect rar din care au fost construite doar 2265. Se spune că există doar câteva zeci de comete, ceea ce face din acest clasic un articol de investiții foarte interesant și popular printre colecționari. Ford a suferit recent o întreținere tehnică majoră în valoare de 4,500 de euro. Factura pentru aceasta este prezenta.

Acest Ford Comète este un model de 13 CV din 1954 cu motorul Aquilon V2.4 mai mare de 8 litri. Ceea ce face acest Ford și mai special este cutia sa opțională Cotal electric-hidraulică cu patru trepte cu comutator pe coloana de direcție cu joystick. Acest mecanism de comutare a fost folosit și la Bugattis și Delahayes. Din cele 2265 de comete construite, doar câteva au fost livrate cu cutia de viteze Cotal.

Ford Comete construit de FACEL (Vega) de vânzare
Comete a fost proiectat de constructorul italian Stabilimenti Farina și a fost destinat segmentului de lux. Caroseria a fost construită de FACEL Paris, cunoscut mai târziu pentru emblematica FACEL Vega. Cometa pe care o oferim spre vânzare aici are o vopsea frumoasă în două tonuri, negru/bronz, care a fost revopsită în trecut. Interiorul din piele maro coniac este în stare îngrijită, originală, iar scaunele au fost parțial restaurate.

Vrei să cumperi Ford Comete de la FACEL (Vega)?
Căutați un Ford Comete FACEL (Vega) din 1954? Vă rugăm să lăsați datele dumneavoastră prin formularul de contact de pe această pagină sau să sunați direct la +31 416 751 393. Personalul nostru de vânzări va fi bucuros să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să vă facă un videoclip personal de cumpărături.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: f1391
  • Face: vad
  • Model: Comete
  • An: 1954
CALL SUA   + 31 416 751 393
Ernst van Kempen  
Lars van Dongen  
 
Vincent Praag  
 

* Câmpuri obligatorii

Cauti un vad?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm vad!

Ai un Ford și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru.

Contactați-ne