Iulie și august DESCHIS ca de obicei

Ford Mustang Cabriolet

€99,950
Aer conditionat

✔ Cumpărați în siguranță online ✔ Livrare la nivel mondial la ușa dvs. ✔ ACUM depozitare gratuită și plătiți mai târziu
  • Vezi toate fotografiile
  • 360 exterior
  • 360 interior

Ford Mustang Cabriolet | Restaurat pe scară largă | aer conditionat | 1965

Repere:

- Restaurat extensiv
- Motorul și cutia de viteze au fost revăzute
- Raport foto despre restaurare disponibil
- Aer conditionat original

Vând Ford Mustang Cabriolet din 1965, restaurat pe scară largă
Oferim spre vanzare acest superb Ford Mustang Cabriolet din 1965. Mustang-ul provine dintr-o colecție privată a unui entuziast și a fost restaurat pe larg în trecut. Atat optic cat si tehnic, clasicul este in stare foarte buna. Mustang-ul a condus doar aproximativ 6500 km după restaurare, ceea ce înseamnă că vă puteți bucura de acest frumos clasic pentru mulți ani de acum încolo. Restaurarea a fost consemnată într-un reportaj foto amplu și este prezentă factura de revizie a motorului. Este propulsat de un motor V289 de 8 CUI cu cutie de viteze automată care oferă o experiență de condus minunată.

Vand Ford Mustang Cabriolet cu aer conditionat original
Un Ford Mustang Cabriolet este un aspect frumos în sine, dar combinația de culori a acestui clasic îl face să atragă privirile. Mustang-ul are o vopsea roșie frumoasă. O culoare care se potrivește perfect cu acest clasic american și face cromul să iasă în evidență. Interiorul este intr-o stare foarte ingrijita si este dotat cu populara tapiterie Pony in culoarea alb, care asigura o combinatie frumoasa cu vopseaua. Un alt mare plus al acestui Mustang Cabriolet este că este echipat cu aer condiționat original, astfel încât să rămâneți frumos și răcoros în timpul călătoriei. De îndată ce soarele strălucește, puteți plia capota cu o apăsare a unui buton și vă puteți bucura de aer liber în timp ce conduceți spre apusul soarelui.

Doriți să cumpărați un Ford Mustang Cabriolet din 1965?
Căutați un Ford Mustang Cabriolet din 1965? Apoi lăsați-vă datele prin formularul de contact de pe această pagină sau sunați direct la +31 416 751 393. Personalul nostru de vânzări va fi bucuros să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să vă facă un videoclip personal pentru magazin.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: f7587
  • Face: vad
  • Model: Mustang
  • An: 1965
CALL SUA   + 31 416 751 393
Ernst van Kempen  
Lars van Dongen  
 
Vincent Praag  
 

* Câmpuri obligatorii

Cauti un vad?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm vad!

Ai un Ford și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru.

Contactați-ne