Cumpărați online în siguranță | Livrare la usa ta | Schimb posibil
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Mercedes-Benz 190 SL

Mercedes-Benz 190SL este o decapotabilă Grand Touring cu 2 uși, cu hardtop detașabil (opțional), produs de Mercedes-Benz între mai 1955 și februarie 1963. Un prototip a fost prezentat pentru prima dată la Salonul Auto de la New York din 1954.

Mercedes-Benz 190SL a fost vândut alături de Mercedes-Benz 300SL, mai rapid și mai scump. Ambele tipuri erau foarte asemănătoare în ceea ce privește stilul, tehnica și detaliile.

Mercedes-Benz 190SL a fost propulsat de un nou motor de 1.9 litri SOHC de 4 litri (105 CP), care a fost folosit ulterior la modelele W120 180 și W121 190. Motorul cu 4 cilindri al lui 190SL a fost bazat pe motorul cu 6 cilindri al lui 300SL. Alezajul de 85 mm a fost transferat neschimbat, deși cursa pentru 190SL a fost redusă de la 88.0 mm la 83.6 mm. Mașina era disponibilă ca soft-top decapotabil sau cu hard top detașabil. În timpul primilor săi ani, 190SL a fost disponibil ca model de curse sportive, cu un parbriz mic din Perspex și scaune găleate îmbrăcate în piele și uși din aluminiu.

Cumpărați un Mercedes-Benz 190 SL clasic la E&R Classics

Găsirea unui Mercedes-Benz potrivit pentru dvs. este prioritatea numărul unu. Căutarea mașinii tale de vis începe adesea online. ERClassics a făcut tot posibilul pentru a vă oferi o idee despre mașini, astfel încât fiecare mașină de pe site-ul nostru este prevăzută cu un reportaj foto, imagini la 360 de grade, un videoclip și informații de fundal despre mașină. Ai prefera să vezi mașina fizic? Apoi puteți vizita showroom-ul nostru din Waalwijk, Olanda. Consultați site-ul nostru pentru orele de deschidere.

Cumpără un clasic Mercedes-Benz 190 SL

Mașini clasice Mercedes-Benz 190 SL de înaltă calitate la E&R Classics

Toate mașinile clasice oferite de noi, inclusiv Mercedes-Benz 190 SL, sunt verificate cu o listă cu 125 de puncte. Această evaluare este efectuată de unul dintre tehnicienii noștri. Livrarea de mașini clasice care sunt în stare perfectă este de mare importanță pentru ERClassics. Mașinile clasice oferite de noi sunt așadar de înaltă calitate. Dacă doriți mai multe informații despre întreținerea unei mașini clasice sau dacă vă întrebați ce fac mecanicii din atelierele auto clasice, faceți clic pe aici.

Comercializați sau vindeți mașina dvs. clasică Mercedes-Benz 190 SL

La ER Classics puteți cumpăra, desigur, un Mercedes-Benz 190 SL, dar vă oferim și opțiunea de a vinde mașina dvs. clasică actuală sau de a o schimba. Dacă doriți mai multe informații despre vânzarea sau comercializarea mașinii dvs. clasice, vă rugăm să contactați unul dintre experții noștri în mașini clasice. Desigur, puteți vizita și showroom-ul nostru pentru a discuta posibilitățile.

Vinde sau schimbă Mercedes-Benz 190 SL?

Întreținere la o mașină clasică

Desigur, fiecare mașină are nevoie de întreținere și uneori se poate întâmpla ca ceva să fie reparat. Nu este diferit pentru o mașină clasică. Pentru că îți place să-ți păstrezi mașina clasică în stare de top, un garaj bun este important. Orice garaj vă poate asigura întreținere, dar uneori aveți nevoie doar de acel strop de specialitate, apoi puteți alege să vă duceți mașina clasică la un atelier auto clasice unde se concentrează pe 1 marcă sau tip de mașină clasică. Mecanicii lucrează adesea cu aceleași mașini clasice și s-au specializat astfel în întreținere sau reparații pe acele mașini clasice specifice.

ER Classics are Mercedes-Benz 190 SL clasic potrivit pentru tine!

Click aici pentru stocul nostru

Care sunt avantajele achiziționării unui Mercedes-Benz 190 SL clasic de la ER Classics?

- O gamă largă de Mercedes-Benz clasice de vânzare
- Toate mașinile clasice au fost verificate minuțios de propriul nostru atelier
- Atelier propriu cu 20 mecanici
- Inregistrare si inspectii
-Transport mondial la usa
- Înaltă calitate și servicii
- Opțiuni de schimb
- Clienții ne evaluează cu 8.9

Dealer online de mașini clasice numărul 1 din Europa

Dacă sunteți în căutarea unui nou Mercedes-Benz 190 SL frumos, veți fi asistat de unul dintre experții noștri în mașini clasice. ERclassics s-a specializat în cumpărarea și vânzarea de mașini clasice din 2008 și se poate numi pe bună dreptate dealerul online de mașini clasice numărul 1 din Europa.