Cumpărați online în siguranță | Livrare la usa ta | Schimb posibil
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Mercedes Benz SL

Clasa Mercedes-Benz SL este produsă din 1954. Un importator american, Max Hoffman, a venit cu ideea de a dezvolta o mașină cu un semn din cap către o mașină de curse. Primul model produs a fost 300 SL. 300 SL a fost caracterizat prin ușile sale cu aripi de pescăruș. Mai multe modele au fost produse în cadrul clasei SL. Abrevierea SL nu a fost niciodată explicată de Mercedes. S-a presupus adesea că literele reprezintă „Sport Leicht”. Cu toate acestea, în 2017 a fost anunțat că abrevierea înseamnă cuvintele germane „Super Leicht” sau Super Light. Mașina are șase generații.

În 1954, prima generație a clasei SL a devenit realitate odată cu producția lui 300 SL. Trei ani mai târziu, roadster-ul 300 SL a venit ca succesor al coupe-ului. După apariția modelului 190 SL cu patru cilindri în 1955, producția clasei SL a crescut. Producția SL și 300 SL sa încheiat în 1963. Nu mult mai târziu, 230 SL a venit cu un motor cu șase cilindri. Mașina a fost proiectată de Paul Bracq. După câțiva ani, deplasarea mașinii a crescut, astfel încât numele modelului a fost schimbat în 250 SL. După un an, motorul mașinii a primit din nou o creștere a deplasării. Mașina a fost numită 280 SL. După 250 SL, s-au făcut modificări și la interiorul mașinii, cum ar fi ornamentele tabloului de bord și volanul. În a treia generație, din 1971 până în 1989, mașina a fost îmbogățită cu mai multe avantaje. De exemplu, mașina a primit etriere de frână moderne și discuri de frână mai mari. În plus, exteriorul mașinii a fost tratat cu un sistem special de vopsea conceput pentru a proteja mașina de rugină. În ciuda sistemului, mașina încă se lupta cu o anumită cantitate de rugină.

Din 1989 până în 2002, au fost adăugate mai multe modele noi. 500 SL a primit multă atenție datorită geamurilor electrice, oglinzilor, scaunelor și plafonului. Lucrul remarcabil la a patra generație este faptul că modelul R129 a fost primul automobil cu bară de răsturnare automată atunci când mașina se răsturnează. Rollbar-ul poate fi mișcat și manual de către șofer. În 1994, au fost făcute modificări minore la exteriorul mașinii, cum ar fi lumina din spate. În Europa, 300 SL a fost înlocuit cu SL 280 și SL 320. SL 500 a rămas cu alte modele precum SL 600. Au existat și o serie de modele realizate în colaborare cu AMG, dar aceste mașini sunt rare și limitate în disponibilitate. A cincea generație, R230, a primit noi caracteristici, cum ar fi un hardtop retractabil și sistemul ABC. După 2004, modelele noi au primit o transmisie cu 7 trepte, spre deosebire de modelele mai vechi care aveau o transmisie cu 5 trepte. Între 2008 și 2011, R230 s-a bucurat de un lifting cu un motor îmbunătățit și un nou front. Mașina a primit, de asemenea, faruri noi și un sistem de direcție sensibil la viteză. A șasea generație a dat naștere R231. Lucrul special la acest Mercedes este că mașina este aproape complet realizată din aluminiu, ceea ce înseamnă că mașina este mai ușoară. În plus, mașina are un sistem de ștergător adaptiv și un nou sistem de sunet. Spre deosebire de predecesorul său, noul model este mai lung și mai lat. În 2016, mașina a primit un lifting care a schimbat aspectul mașinii. Mașina a primit, printre altele, un front îmbunătățit și orificii laterale nefuncționale.

Cumpărați un Mercedes-Benz SL clasic la E&R Classics

Găsirea unui Mercedes-Benz potrivit pentru dvs. este prioritatea numărul unu. Căutarea mașinii tale de vis începe adesea online. ERClassics a făcut tot posibilul pentru a vă oferi o idee despre mașini, astfel încât fiecare mașină de pe site-ul nostru este prevăzută cu un reportaj foto, imagini la 360 de grade, un videoclip și informații de fundal despre mașină. Ai prefera să vezi mașina fizic? Apoi puteți vizita showroom-ul nostru din Waalwijk, Olanda. Consultați site-ul nostru pentru orele de deschidere.

Cumpărați un Mercedes-Benz SL clasic

Mașini clasice Mercedes-Benz SL de înaltă calitate la E&R Classics

Toate mașinile clasice oferite de noi, inclusiv Mercedes-Benz SL, sunt verificate cu o listă cu 125 de puncte. Această evaluare este efectuată de unul dintre tehnicienii noștri. Livrarea de mașini clasice care sunt în stare perfectă este de mare importanță pentru ERClassics. Mașinile clasice oferite de noi sunt așadar de înaltă calitate. Dacă doriți mai multe informații despre întreținerea unei mașini clasice sau dacă vă întrebați ce fac mecanicii din atelierele auto clasice, faceți clic pe aici.

Schimbă sau vinde mașina ta clasică Mercedes-Benz SL

La ER Classics puteți cumpăra, desigur, un Mercedes-Benz SL, dar vă oferim și opțiunea de a vinde mașina dvs. clasică actuală sau de a o schimba. Dacă doriți mai multe informații despre vânzarea sau comercializarea mașinii dvs. clasice, vă rugăm să contactați unul dintre experții noștri în mașini clasice. Desigur, puteți vizita și showroom-ul nostru pentru a discuta posibilitățile.

Vinde sau schimbă Mercedes-Benz SL?

Întreținere la o mașină clasică

Desigur, fiecare mașină are nevoie de întreținere și uneori se poate întâmpla ca ceva să fie reparat. Nu este diferit pentru o mașină clasică. Pentru că îți place să-ți păstrezi mașina clasică în stare de top, un garaj bun este important. Orice garaj vă poate asigura întreținere, dar uneori aveți nevoie doar de acel strop de specialitate, apoi puteți alege să vă duceți mașina clasică la un atelier auto clasice unde se concentrează pe 1 marcă sau tip de mașină clasică. Mecanicii lucrează adesea cu aceleași mașini clasice și s-au specializat astfel în întreținere sau reparații pe acele mașini clasice specifice.

ER Classics are Mercedes-Benz SL clasic potrivit pentru tine!

Click aici pentru stocul nostru

Care sunt avantajele achiziționării unui Mercedes-Benz SL clasic de la ER Classics?

- O gamă largă de Mercedes-Benz clasice de vânzare
- Toate mașinile clasice au fost verificate minuțios de propriul nostru atelier
- Atelier propriu cu 20 mecanici
- Inregistrare si inspectii
-Transport mondial la usa
- Înaltă calitate și servicii
- Opțiuni de schimb
- Clienții ne evaluează cu 8.9 

Dealer online de mașini clasice numărul 1 din Europa

Dacă sunteți în căutarea unui nou Mercedes-Benz SL frumos, veți fi asistat de unul dintre experții noștri în mașini clasice. ERclassics s-a specializat în cumpărarea și vânzarea de mașini clasice din 2008 și se poate numi pe bună dreptate dealerul online de mașini clasice numărul 1 din Europa.