Filtru

Cumpărați online în siguranță | Livrare la usa ta | Schimb posibil
Setează direcție ascendentă


Specialistul dumneavoastră Mercedes Benz
Mercedes Benz

Mașină clasică Mercedes-Benz de vânzare la ERclassics

Când cumperi o mașină clasică Mercedes-Benz?
Din ce motiv ai de gând să cumperi o mașină clasică Mercedes? Planificați un tur frumos de-a lungul coastei vara? Mergi cu partenerul tău sau mai degrabă cu toată familia? Sau poate intenționați să conduceți raliuri clasice. Oricare ar fi motivul pentru a cumpăra o mașină clasică, ERclassics are o mașină clasică potrivită pentru fiecare pasionat de Mercedes-Benz.

Cum cumpăr o mașină clasică Mercedes?
La E&R Classics avem o gamă largă și diversă de vehicule clasice Mercedes-Benz. Vă puteți gândi la modele precum Mercedes-Benz 230 SL, 250 SL sau 280 SL Pagoda. Sau ce zici de emblematicul Mercedes-Benz 190 SL? Avem și diverse modele Mercedes din seria W107 precum 350 SL, 450 SL, 500 SL și 560 SL. Indiferent de bugetul sau dorințele dvs., experții noștri în mașini clasice vor face tot posibilul pentru a găsi modelul clasic potrivit pentru dvs.

Pentru a vă ajuta să alegeți mașina clasică Mercedes care vi se potrivește cel mai bine, există un reportaj foto amplu, videoclip, fotografii la 360 de grade și informații de fundal despre mașina clasică a fiecărui clasic. În acest fel, puteți vizualiza rapid și ușor întregul nostru stoc digital de acasă. Dacă preferați să vizitați showroom-ul nostru din Waalwijk, acest lucru este, desigur, posibil. Dacă ați găsit o mașină clasică Mercedes-Benz care vă interesează, vă rugăm să contactați unul dintre experții noștri în mașini clasice fără nicio obligație, aceștia vă vor ajuta cu plăcere.

Doriți să cumpărați o mașină clasică Mercedes-Benz la ER Classics?
Dacă sunteți interesat să cumpărați o mașină clasică Mercedes, ați ajuns în locul potrivit. La ERclassics, calitatea este întotdeauna pe primul loc. Prin urmare, oferim vehicule clasice Mercedes-Benz de înaltă calitate, care au fost adesea restaurate pe larg. Fiecare mașină vândută este verificată în 125 de puncte de către unul dintre cei 20 de mecanici ai noștri. De asemenea, suntem specializați în înregistrare și inspecții și este posibil transportul în întreaga lume până la ușa dumneavoastră din față.

Dealer online de mașini clasice numărul 1 din Europa
Când sunteți în căutarea unei mașini clasice Mercedes-Benz, veți fi asistat de experții noștri în mașini clasice care vă vor sfătui înainte, în timpul și după achiziție. ERclassics este specializată în cumpărarea și vânzarea de mașini de epocă din 2008. Cumpărați următoarea mașină clasică Mercedes-Benz de la dealerul online de mașini clasice numărul 1 din Europa?

Schimbați sau vindeți o mașină clasică Mercedes?
Pe lângă cumpărarea de mașini clasice, ne puteți contacta și pentru vânzarea și/sau comercializarea Mercedes-ului dumneavoastră clasic. Nu ezitați să contactați unul dintre experții noștri în mașini clasice pentru mai multe informații despre vânzarea și/sau tranzacționarea cu Mercedesul dumneavoastră clasic.