Cumpărați online în siguranță | Livrare la usa ta | Schimb posibil
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Mercedes-Benz SLK

Mercedes-Benz SLK-Class este un roadster compact de lux produs de Daimler-Benz. SLK a fost prezentat pentru prima dată la Salonul Auto de la Paris din 1994. Mașina a intrat pe piața europeană doi ani mai târziu și pe piața americană în 1997. SLK a fost construit în Bremen, Germania. Fosta denumire „SLK” a fost derivată din proiectul companiei pentru a crea un roadster care era în același timp sportiv, ușor și scurt în germană: sportlich (sportiv), leicht (ușor) und kurz (scurt).

Prima generație (1996-2004)

R170 Mercedes SLK a fost prima generație de roadster compact produs între 1996 și 2004 de Mercedes-Benz. Designul este de la sfârșitul anului 1991 sub conducerea lui Bruno Sacco, cu un design final finalizat la începutul anului 1993 și aprobat de consiliu. Clasa de producție SLK a fost introdusă la Salonul Auto de la Torino pe 22 aprilie 1996.

A doua generație (2004-2010)

R171 Mercedes SLK are o serie de revizii în comparație cu predecesorul său; un ampatament mai lung cu 30 mm, lungime crescută (72 mm) și lățime (65 mm), transmisie automată cu șapte trepte, airbag-uri adaptive în două trepte, laterale pentru cap/torax și un mecanism de plafon reproiectat. Caracteristicile opționale includ telecomandă pentru hardtop retractabil și un încălzitor de aer la înălțimea gâtului integrat în tetiere. Designul este optimizat aerodinamic pentru a minimiza fluxul de aer intern cu partea superioară retrasă.

A treia generație (2011-prezent)

Dezvoltarea lui R172 Mercedes SLK a început în 2005, cu un design final ales în 2008. Mercedes-Benz a anunțat noul SLK în toamna anului 2010. Compania a făcut pasul neobișnuit de a publica mai multe comunicate de presă în octombrie și noiembrie 2010, anunțând noi funcții precum „Magic Sky Control”.

Cumpărați Mercedes-Benz SLK

Găsirea unui Mercedes-Benz SLK potrivit pentru dvs. este prioritatea numărul unu. Căutarea mașinii tale de vis începe adesea online. ERClassics a făcut tot posibilul pentru a vă oferi o idee despre mașini, astfel încât fiecare mașină de pe site-ul nostru este prevăzută cu un reportaj foto, imagini la 360 de grade, un videoclip și informații de fundal despre mașină. Ai prefera să vezi mașina fizic? Apoi puteți vizita showroom-ul nostru din Waalwijk, Olanda. Consultați site-ul nostru pentru orele de deschidere.

Cumpărați Mercedes-Benz SLK

Schimbă sau vinde Mercedes-Benz clasic

Desigur, la ER Classics puteți cumpăra un Mercedes-Benz SLK, dar vă oferim și opțiunea de a vinde mașina dvs. actuală sau de a o schimba. Dacă doriți mai multe informații despre vânzarea sau comercializarea mașinii dvs., vă rugăm să contactați unul dintre experți auto. Desigur, puteți vizita și showroom-ul nostru pentru a discuta posibilitățile.

Vinde sau schimbă Mercedes-Benz SLK?

Mercedes-Benz SLK de înaltă calitate la E&R Classics

Toate mașinile oferite de noi, inclusiv Mercedes-Benz SLK, sunt verificate cu o listă cu 125 de puncte. Această evaluare este efectuată de unul dintre mecanicii noștri. Livrarea de mașini care sunt în stare perfectă este de mare importanță pentru ERClassics. Mașinile oferite de noi sunt așadar de înaltă calitate. Dacă doriți mai multe informații despre întreținerea unei mașini sau dacă vă întrebați ce fac mecanicii din atelierele auto, faceți clic pe aici.

Întreținere pe un SLK

Desigur, fiecare mașină are nevoie de întreținere și uneori se poate întâmpla ca ceva să fie reparat. Nu este diferit pentru un SLK. Pentru ca iti place sa iti pastrezi masina in cea mai buna stare, un garaj bun este important. Orice garaj îți poate oferi întreținere, dar uneori ai nevoie doar de acel punct în plus de specialitate, apoi poți alege să-ți duci mașina la un atelier auto unde se concentrează pe 1 marcă sau tip de mașină. Mecanicii lucrează adesea cu aceleași mașini și s-au specializat astfel în întreținere sau reparații la acele mașini specifice.

ER Classics are Mercedes-Benz SLK potrivit pentru tine!

Click aici pentru stocul nostru

Care sunt beneficiile achiziționării unui Mercedes-Benz SLK de la ER Classics?

- O gamă largă de mașini Mercedes-Benz de vânzare
- Toate vehiculele vechi au fost verificate temeinic de propriul nostru atelier
- Atelier propriu cu 20 mecanici
- Inregistrare si inspectii
- Transport la nivel mondial la usa
- Înaltă calitate și servicii
- Opțiuni de schimb
- Clienții ne evaluează cu 8.9 

Dealer online de mașini clasice numărul 1 din Europa

Dacă sunteți în căutarea unui nou Mercedes-Benz SLK frumos, veți fi asistat de unul dintre experții noștri. ER classics s-a specializat în cumpărarea și vânzarea de autoturisme din 2008 și se poate numi pe bună dreptate dealerul online de mașini clasice numărul 1 din Europa.