30 mai (Corpus Christi) SHOWROOM OPEN - duminică 2 iunie CARS & COFFEE și SHOWROOM EXTRA OPEN (10:00-14:00)


Decret

Căutați piese pentru Fiat dumneavoastră vechi? Apoi, lăsați profesioniștii E&R Classics să vă sfătuiască. În plus față de vânzarea timerilor vechi și tineri, avem un atelier cu 20 de mecanici care sunt angajați zilnic în întreținerea vechilor timeri Fiat, printre altele. Cu toate opțiunile disponibile în prezent pentru a cumpăra piese, poate părea destul de copleșitor pentru unii pasionați de vechime. Pe această pagină vă explicăm exact cum să comandați cel mai bine piesele și cine sunt furnizori de încredere.

Când aveți nevoie de piese Fiat oldtimer?

La fel ca la modelele Fiat moderne, o mașină clasică are nevoie și de atenție și dragoste pentru a rămâne în cele mai bune condiții posibile. Desigur, doriți să vă puteți bucura de clasicul dvs. italian cât mai mult timp posibil, iar întreținerea joacă un rol important în acest sens. Folosind piesele Fiat vechi potrivite și înlocuindu-le la timp, vechiul dvs. italian va rămâne în stare excelentă. Unora dintre entuziaști le place să treacă cu vechiul lor timp, alții preferă să-l externalizeze. Cu toate acestea, este bine să știm ce piese sunt disponibile la ce preț.

Cumpărarea pieselor Fiat oldtimer (online)

În ultimii ani, tot mai mulți specialiști Fiat au oferit posibilitatea de a cumpăra piese online. Acolo unde anterior mergeați adesea fizic în magazin, acum vânzările au loc în principal prin intermediul magazinelor web. Puteți găsi cu ușurință piesele Fiat potrivite pe site-uri și să le livrați acasă prin simpla apăsare a unui buton. Marele avantaj al cumpărării de piese Fiat oldtimer online este că acestea sunt livrate deseori a doua zi.

Piese Fiat vechi pentru diferite modele

Când te gândești la Fiat, te gândești curând la iconic Fiat 500 oldtimer. Prin urmare, există numeroși specialiști care se concentrează în mod special pe acest model și de aceea multe piese sunt de vânzare. Dar ce zici de alte modele populare, cum ar fi Fiat 124, Fiat 126, Fiat 600, Fiat Panda și Fiat 800. Fiecare dintre aceste modele care sunt foarte populare în rândul pasionaților italieni de vechime.

Diferite tipuri de piese pentru Fiat vechi

Există alte tipuri de piese disponibile pentru fiecare tip de Fiat vechi. De exemplu, piesele pentru un Fiat 500 oldtimer vor fi diferite de piesele pentru un Fiat 800. Marele avantaj al cumpărării pieselor online este că puteți filtra cu ușurință după model și an într-un magazin online. Veți primi apoi o prezentare generală a tuturor pieselor disponibile. Piesele obișnuite includ anvelope și jante, bare de protecție și garnituri, embleme și autocolante, piese ale motorului, garnituri, sisteme de frânare, oglinzi, cauciucuri, evacuări și lumini.

Suntem bucuroși să vă împărtășim cunoștințele noastre de vechime Fiat

Pentru a vă asigura că comandați piesele potrivite pentru iubita dvs. mașină clasică Fiat, dorim să vă prezentăm o serie de specialiști fiabili în piese Fiat. Nu ezitați să faceți clic pe unul dintre linkurile de mai jos și să contactați specialistul. E&R classics nu vinde sau livrează piese în sine, acești specialiști vor face acest lucru pentru dvs.

Înlocuire

Garajul Barton de mijloc

Moto Bambino

Atelier retro Scottys

Weenie Fiats

Piese de schimb Fiat 500

E&R Classics are în stoc peste 400 de vechi și tineri

Căutați o mașină clasică și vă întrebați dacă mașina dvs. de vis se află în showroom-ul nostru? Nu ezitați să faceți clic pe unul dintre butoanele de mai jos pentru mai multe informații

Stocul Opel actual

Vindeți mașina dvs. clasică Opel

Abonați-vă la newsletter-ul nostru