Iulie și august DESCHIS ca de obicei


Opel

Piese auto clasice, fără îndoială, veți avea nevoie de ele o dată dacă aveți o mașină clasică sau o mașină sport mai veche. La fel ca un cronometru tânăr, și o mașină clasică are nevoie de atenție și întreținere. La E&R Classics, știm mai bine decât oricine cât de important este să obții piesele auto clasice potrivite. De mulți ani, cumpărăm piese pentru multe mărci de mașini clasice de la furnizori obișnuiți. Am dori să vă împărtășiți cunoștințele și experiența pe care le-am acumulat de-a lungul anilor.

Cumpărați piese clasice Opel online

Când căutați piese auto clasice, puteți folosi mai multe canale. Puteți vizita un târg sau, de exemplu, puteți merge la un specialist în mașini clasice Opel. Ceea ce se face cel mai adesea este, desigur, să comandați piese auto clasice online. Când comandați piese online, asigurați-vă că faceți acest lucru cu o petrecere de încredere, care comercializează mărcile potrivite. Furnizorii pe care vi-i prezentăm aici pe această pagină sunt furnizori de încredere.

Piese de schimb clasice Opel 

Nicio mașină clasică nu este aceeași și, prin urmare, multe piese sunt potrivite doar pentru anumite mărci. Piesele dorite frecvent pentru Opel clasic sunt piese pentru frâne, iluminare, muluri, bare de protecție, motor și cutie de viteze, evacuare, arbori de transmisie, direcție și așa mai departe. Cele mai cunoscute modele clasice Opel sunt Olympia, Rekord, Kapitan, comodor, Kadett şi mai mult.

Suntem bucuroși să vă împărtășim cunoștințele noastre despre mașina clasică

Pentru a menține hobby-ul clasic al mașinii și pentru a-l păstra accesibil tuturor, suntem bucuroși să vă împărtășim cunoștințele noastre. Mai jos, veți găsi o serie de specialiști în piese Opel pe care vi le putem recomanda. Nu ezitați să faceți clic pe unul dintre linkurile de mai jos și să contactați specialistul. E&R classics nu vinde sau livrează piese în sine, acești specialiști vor face acest lucru pentru dvs.

Piese MM Opel

Piese auto CA clasice

Piese verzi Vauxhall

Piese de schimb Vaux

Mașină clasică veche

Vauxhall Cresta Club.

Surplusul lui John Richards

E&R Classics este specialistul dvs. în clasa tânără și clasică 

E&R Classics are întotdeauna peste 400 de mașini clasice în stoc în cel mai mare showroom de mașini clasice din Europa. Există întotdeauna o mașină care ți se potrivește! 

Stocul Opel actual

Vindeți mașina dvs. clasică Opel

Abonați-vă la newsletter-ul nostru