Duminică 3 martie CARS & CAFEA și SHOWROOM EXTRA DESCHIS de la 10:00 la 14:00


Ferrari

Sunteți mândrul proprietar al unei mașini clasice Ferrari sau lucrați profesional la Ferraris, atunci veți avea nevoie, fără îndoială, de piese din când în când. Cu o mașină sportă italiană, cum ar fi un Ferrari, este foarte important să utilizați piesele vechi potrivite. Mai ales atunci când atingeți viteze mai mari, este important să aveți piese de înaltă calitate.

La E&R Classics cumpărăm și vindem în mod regulat Ferrari noi și vechi Ferrari. Știm mai bine decât oricine cât de important este să folosești piesele potrivite. În fiecare zi, echipa noastră de mecanici este ocupată să pregătească pentru bătrâni și tineri pentru vânzare. Calitatea este prioritatea noastră principală și de aceea suntem bucuroși să vă împărtășim expertiza noastră.

Piesele vechi Ferrari sunt baza unei bune întrețineri

La fel ca un Ferrari nou, o mașină clasică Ferrari necesită întreținere. La E&R Classics, lucrăm zilnic la mașinile clasice (Ferrari) și achiziționăm de la furnizorii noștri obișnuiți și de încredere de ani de zile. Pentru a menține cât mai bine hobby-ul vechi, suntem bucuroși să vă împărtășim cunoștințele și contactele cu dvs., astfel încât să puteți obține piese de cea mai bună calitate.

Cumpărați piese auto clasice Ferrari

Acolo unde este mai puțin probabil să găsiți piese Ferrari la un târg sau eveniment, le puteți găsi cu ușurință online. În prezent există numeroase magazine web specializate în piese auto italiene clasice, inclusiv Ferrari. Puteți căuta, compara și comanda cu ușurință piese online. Deoarece nu aveți niciun contact fizic cu specialistul, este cu atât mai important să găsiți un furnizor de încredere. Pe această pagină vă prezentăm un număr de furnizori de încredere de piese vechi Ferrari.

Piese pentru diferite modele Ferrari

Fiecare tip de Ferrari este diferit și, prin urmare, sunt deseori necesare piese diferite. Unele vechi obișnuite Ferrari sunt Ferrari Dino, Testarossa, Daytona, Berlinetta, 328, 308 și, de exemplu, Ferrari 348. Piesele de care aveți nevoie pot varia de la discuri de frână, plăcuțe de frână și conducte de frână la motoare și cutii de viteze complete. Piese folosite / second-hand sau noi, le veți găsi pe toate pe internet.

Suntem bucuroși să vă împărtășim cunoștințele noastre despre vechiul model Ferrari

Am dori să vă împărtășim cunoștințele noastre, astfel încât să vă puteți bucura cât mai mult de vechiul dvs. Ferrari. Mai jos am enumerat o serie de specialiști Ferrari care vă pot ajuta să găsiți piesele potrivite (vechi). Nu ezitați să faceți clic pe unul dintre linkuri și să vizitați un site web la alegere. E&R Classics nu vinde sau furnizează piese în sine, acești specialiști vor face acest lucru pentru dvs.

Piese Ferrari

Europiese

Super Performanță

Piese Ferrari clasice

Piese de schimb Ferrari

E&R Classics este specialistul tău în mașini clasice și cu temporizatoare

Cu întotdeauna peste 400 de mașini clasice în stoc, există, fără îndoială, o mașină pentru dvs. Aruncați o privire rapidă în showroom-ul nostru digital făcând clic pe unul dintre butoane.

Stoc actual Ferrari

Vindeți mașina dvs. clasică Ferrari

Abonați-vă la newsletter-ul nostru