Filtru

26 mai (Ziua Înălțării Domnului) SHOWROOM ÎNCHIS
Setează direcție ascendentă

Cauti un Ferrari?

Înscrieți-vă și vă vom anunța când este disponibil

Vă cumpărăm Ferrari!

Ai un Ferrari și vrei să vinzi? Contacteaza-ne. Căutăm întotdeauna mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru

Contact

Specialistul dvs. Ferrari
Ferrari

Mașină Ferrari classi de vânzare la ER Classics

Cumpărând o mașină clasică Ferrari la ER Classics
Intenționați să cumpărați un Ferrari oldtimer sau youngtimer? Atunci ai ajuns la locul potrivit la ERclassics. Oferim Ferrari-uri de înaltă calitate, care sunt într-o stare foarte bună și au o istorie extinsă. Oferim diverse modele Ferrari, cum ar fi Ferrari Testarossa, Dino, 348, 328, F430, 308, 458, 488, California și 360.

Clasicul Ferrari potrivit pentru tine
Dacă cumpărați o mașină clasică Ferrari sau un youngtimer, este important să alegeți un model care să corespundă nevoilor dumneavoastră. Fiecare are motivele lui pentru a cumpăra un Ferrari clasic. La ER Classics facem tot ce putem pentru a vă ghida cât mai mult posibil, astfel încât să vă găsiți mașina visurilor.

Din 2008 ne-am specializat în vânzarea online și offline a diferitelor mașini clasice, inclusiv Ferrari. Avem un site web extins cu un reportaj foto amplu, imagini la 360 de grade, un videoclip și informații de fundal ale fiecărui Ferrari.

Ai prefera să vizitezi showroom-ul nostru din Waalwijk, Olanda pentru a vedea Ferrari-urile noastre? Desigur, acest lucru este posibil. Avem mereu în stoc diverse Ferrari clasice și moderne, iar experții noștri în mașini clasice sunt bucuroși să vă ajute cu sfaturi fără obligații.

Mașini clasice Ferrari de înaltă calitate
La ER Classics, fiecare mașină este verificată în 125 de puncte de către unul dintre mecanicii noștri specialiști. Modelele Ferrari pe care le oferim sunt de înaltă calitate și conțin o istorie extinsă.

Dealer online de mașini clasice numărul 1 din Europa
Din 2008, ER Classics s-a specializat în vânzarea de mașini clasice, inclusiv Ferrari. Cumperi următorul tău Ferrari clasic de la ER Classics, dealerul online de mașini clasice numărul 1 din Europa? De asemenea, ne puteți contacta pentru înregistrarea și inspecțiile mașinii achiziționate. Transportul până la ușa ta din față este, de asemenea, o opțiune.

Schimbă sau vinde Ferrari-ul tău clasic
Vânzarea sau comercializarea mașinii dvs. clasice este posibilă la ERclassics. Nu îți folosești suficient mașina clasică sau ești interesat de un model nou? Vă rugăm să contactați unul dintre colegii noștri pentru mai multe informații despre schimbul sau vânzarea de mașini clasice.