27 aprilie (Ziua Regilor) SHOWROOM ÎNCHIS

Volkswagen T3 Caravelle GL

€49,950
19 686 km originali

✔ Cumpărați în siguranță online ✔ Livrare la nivel mondial la ușa dvs. ✔ ACUM depozitare gratuită și plătiți mai târziu
  • Vezi toate fotografiile
  • 360 exterior
  • 360 interior
  • prezentare video

Volkswagen T3 Caravelle GL | 19,686 km | Găsire unică | Trapa | 1984

Repere:

- Citire contorului original extrem de scăzută de 19,686 km
- Acoperiș glisant original foarte rar
- Versiune extra luxoasă
- cutie de viteze cu 5 viteze
- Bare de protecție Chrome

Volkswagen T3 Caravelle GL cu poveste unică de vânzare
Din când în când întâlnim un clasic cu o poveste foarte specială și cu siguranță este cazul acestui Volkswagen T3 Caravelle. Acest T3 a fost livrat nou în 1984 în Italia însorită și a fost folosit acolo de un hotel pentru a duce oaspeții la plajă. După câțiva ani de serviciu, Caravelle a fost depus, după care a fost cumpărat ulterior de un colecționar. Acest Volkswagen T3 are un kilometraj original extrem de scăzut de 19,686 km și este atât optic, cât și tehnic în stare excelentă, așa cum a venit din showroom-ul dealerului la acea vreme. Toate detaliile originale din fabrică ale acestui autobuz sunt încă prezente. Interiorul original este, de asemenea, încă în stare excelentă. Acest clasic este o capsulă în timp real și visul multor colecționari Volkswagen.

Vând Volkswagen T3 Caravelle GL cu acoperiș glisant
Pe lângă povestea specială a acestui VW T3 Caravelle, este și o priveliște frumoasă de văzut. Clasicul pe care îl oferim spre vânzare aici este cea mai luxoasă versiune a seriei T3. Acest autobuz are primul strat original de vopsea într-o schemă de culori frumoasă în două tonuri, bare de protecție cromate, capace de butuc cromate și ferestre glisante de jur împrejur. Ceea ce distinge această Caravelle de alte T3 este acoperișul glisant rar. Deci, vă puteți bucura de soare în timp ce călătoriți. Căutați un autobuz original Volkswagen T3 cu o poveste specială? Atunci aceasta este mașina clasică pentru tine!

Doriți să cumpărați un Volkswagen T3 Caravelle GL?
Căutați un Volkswagen T1984 Caravelle din 3? Apoi lăsați-vă datele prin intermediul formularului de contact de pe această pagină sau sunați-ne direct la +31 416 751 393. Agenții noștri de vânzări vor fi bucuroși să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să facă un videoclip personalizat pentru dvs.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: v6817
  • Face: Volkswagen
  • Model: T3
  • An: 1984
CALL SUA   + 31 416 751 393
Ernst van Kempen  
Lars van Dongen  
 
Vincent Praag  
 

* Câmpuri obligatorii

Cauti un Volkswagen?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm Volkswagen!

Ai un Volkswagen și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru.

Contact