Iulie și august DESCHIS ca de obicei

Volkswagen Beetle Cabriolet


Cauti un Volkswagen?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm Volkswagen!

Ai un Volkswagen și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru.

Contactați-ne

Volkswagen Beetle Cabriolet | Restaurat | Stare bună | 1973

Repere:

- Restaurat
- 1600cc 4 cilindri
- Frumos crom
- Pereti albi
- Suprafață neagră moale

Vânzare Volkswagen Beetle Cabriolet restaurată
Oferim spre vanzare acest superb Volkswagen Beetle Cabriolet din 1973. Acest Beetle a fost restaurat în trecut și este atât optic, cât și tehnic în stare bună. Este propulsat de un motor cu 1600 cilindri de 4 cmc care, împreună cu sunetul frumos al Beetle, oferă o experiență de condus de neuitat. Te vezi deja în turneu cu acest clasic Volkswagen?

Vând Volkswagen Beetle Cabriolet
Ceea ce diferențiază acest Volkswagen Beetle Cabriolet de restul este schema sa grozavă de culori. Este finisat într-o culoare galben strălucitor care se potrivește complet cu un clasic din anii 1970. Cromul Beetle este în stare foarte bună și are și un set de pereți albi care completează tabloul de ansamblu. Interiorul este intr-o stare ingrijita si este dotat cu tapiterie neagra. Pe scurt, un Volkswagen Beetle Cabriolet care conduce minunat într-o schemă de culori frumoasă, care este complet gata pentru noul său proprietar.

Vrei să cumperi un Volkswagen Beetle Cabriolet din 1973?
Căutați un Volkswagen Beetle Cabriolet din 1973? Lăsați-vă detaliile prin formularul de contact de pe această pagină sau sunați-ne direct la +31 416 751 393. Reprezentanții noștri de vânzări vor fi bucuroși să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să vă realizeze un videoclip pentru magazinul personal.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: v1441
  • Face: Volkswagen
  • Model: Gândac
  • An: 1973