27 aprilie (Ziua Regilor) SHOWROOM ÎNCHIS

Toyota MR2


Cauti un Toyota?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm Toyota!

Ai o Toyota și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga stocul nostru

Contact

Toyota MR2 | Cabriolet | 76,640 km | 2000

Repere:

- 76,640 km garantat
- Suprafață neagră moale
- Jante din aliaj
- Stare îngrijită, originală

Toyota MR2 Cabriolet cu kilometraj redus garantat de vânzare
Căutați un cabriolet sportiv și distractiv pentru a vă bucura de tururi? Atunci acest Toyota MR2 este mașina pentru tine! Acest MR2 vine de la un adevărat entuziast care a condus întotdeauna mașina pe vreme bună și a menținut-o bine. Cu un kilometraj garantat de 76,640 km, acest cabriolet este gata să plece pe drum.

Vând Toyota MR2 Cabriolet sportiv
Acest Toyota nu numai că arată frumos, dar are și caracteristici de conducere fantastice. Tracțiunea din spate a motorului central și cutia de viteze manuală oferă o experiență extraordinară. Cu 140 CP și greutate redusă, Toyota MR2 este drăguț și rapid atunci când aveți nevoie de el. Vopseaua roșie, în combinație cu jantele din aliaj întunecat și interiorul întunecat, face să fie minunat de văzut. Când soarele strălucește, pur și simplu pliați în blat și sunteți gata pentru un tur frumos!

Doriți să cumpărați Toyota MR2 Cabriolet?
Căutați un Toyota MR2 Cabriolet cu un kilometraj redus garantat? Lăsați-vă datele prin intermediul formularului de contact de pe această pagină sau sunați direct la +31 416 751 393. Personalul nostru de vânzări va fi bucuros să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să facă un videoclip personalizat pentru dvs.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: t0202
  • Face: Toyota
  • Model: MR2
  • An: 2000