Cumpărați online în siguranță | Livrare la usa ta | Schimb posibil

Replica Chamonix Speedster


Cauti un Porsche?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm Porsche!

Ai un Porsche și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru.

Contactați

Replica Chamonix Speedster | Restaurat pe scară largă | Stare de top | 1989

Repere:

- Restaurat extensiv în 2022
- Replica Porsche Speedster de cea mai buna calitate
- 100 km parcurși după restaurare
- Motor VW cu 1600 cilindri de 4 cmc
- Frâne cu disc față

Replica Chamonix Speedster de vânzare
Oferim spre vânzare această frumoasă replică Chamonix Speedster din 1989. Compania Chamonix construiește replici bazate pe Porsche Speedster și 356 încă din anii 1980 și Chamonix a fost chiar desemnată cea mai bună replică Speedster din lume, de diverse reviste auto internaționale. Speedster Replica pe care o oferim spre vânzare aici este o mașină de top care a fost restaurată pe larg în 2022 de Chamonix. După restaurare, clasicul a fost condus doar 100 km și este încă în stare bună ca nouă. Este propulsat de un motor VW cu 1600 cilindri de 4 cmc și cutie de viteze manuală. De asemenea, are frâne pe disc față care oferă o experiență de condus minunată.

Replica Porsche Speedster restaurată pe scară largă de vânzare
Replica Chamonix Speedster pe care o oferim spre vânzare aici este cu adevărat frumoasă de văzut și cu greu poate fi distinsă de un Speedster original. Corpul lui Chamonix este caracterizat de așa-numita laminare din fibră de sticlă. Cu această metodă, fibra de sticlă este așezată manual strat cu strat, ceea ce asigură că corpul nu numai că arată foarte elegant, dar are și o împărțire mai bună a greutății. Clasicul are o vopsea metalizată gri argintiu, cu un interior închis la culoare și un blat negru. Pe scurt, un Speedster Replica foarte complet într-o combinație elegantă de culori, care este complet gata pentru noul său proprietar.

Doriți să cumpărați Chamonix Speedster Replica?
Căutați o replică Chamonix Speedster din 1989? Apoi lăsați-vă datele prin formularul de contact de pe această pagină sau sunați direct la +31 416 751 393. Personalul nostru de vânzări va fi bucuros să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să vă facă un videoclip personal pentru magazin.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: c4076
  • Face: Porsche
  • Model: Speedster
  • An: 1989
  • Int. nr .: Nu