Iulie și august DESCHIS ca de obicei

Porsche boxster


Cauti un Porsche?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm Porsche!

Ai un Porsche și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru.

Contactați-ne

Porsche Boxster | Interior roșu burgund | 2001

Repere:

- Interior din piele roșu bordeaux
- Vopsea frumoasă în albastru închis
- Top albastru închis
- transmisie automată Tiptronic

Porsche Boxster din 2001 de vânzare la E&R Classics
Oferim spre vânzare acest frumos, bine întreținut Porsche Boxster din 2001. Acest Porsche vine de la un adevărat entuziast care a tratat întotdeauna mașina cu mult drag. Atât din punct de vedere tehnic, cât și din punct de vedere optic, acest Boxster este în stare bună. Cu o citire a kilometrajului garantată de 162,147 de kilometri, acest Porsche este gata să plece pe drum!

Porsche Boxster în combinație de culori frumoase de vânzare
Acest Porsche Boxster nu are negru sau gri, ci o frumoasă vopsea albastru închis. Combinația dintre interiorul din piele roșu bordeaux și vopseaua frumoasă îl fac o versiune foarte frumoasă și populară. Când soarele strălucește, pur și simplu pliați în blatul albastru închis și bucurați-vă de tururi. Acest Porsche Boxster are o transmisie automată Tiptronic. Aceasta oferă o experiență de conducere foarte confortabilă, dar și sportivă, dacă aveți nevoie de ea.

Doriți să cumpărați un Porsche Boxster în stare bună?
Căutați un Porsche Boxster într-o combinație de culori foarte frumoasă? Lăsați-vă datele prin intermediul formularului de contact de pe această pagină sau sunați direct la +31 416 751 393. Personalul nostru de vânzări va fi bucuros să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să facă un videoclip personalizat pentru dvs.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: p0655
  • Face: Porsche
  • Model: Boxster
  • An: 2001