Duminică 3 martie CARS & CAFEA și SHOWROOM EXTRA DESCHIS de la 10:00 la 14:00

Porsche 944 Cabriolet

€29,950

✔ Cumpărați în siguranță online ✔ Livrare la nivel mondial la ușa dvs. ✔ ACUM depozitare gratuită și plătiți mai târziu
  • Vezi toate fotografiile
  • 360 exterior
  • 360 interior
  • prezentare video

Porsche 944 Cabrioletă | roșu rubystone | Istoria cunoscută | 1991

Repere:

- Culoare originală rară: Rubystone Red
- 1 proprietar din 2006
- Istoricul întreținerii este cunoscut
- Curea de distribuție nouă în 2020

De vânzare Porsche 944 Cabriolet foarte bine întreținut
Oferim spre vânzare acest superb Porsche 944 Cabriolet într-o schemă unică de culori. Porsche vine de la un adevărat entuziast care deține mașina de nu mai puțin de 15 ani și a întreținut-o întotdeauna cu multă dragoste. Este prezent un istoric de întreținere foarte extins, iar broșurile originale sunt prezente și completate. Porsche 944 este bine întreținut atât din punct de vedere tehnic, cât și optic, iar cureaua de distribuție a fost înlocuită în 2020. Acest 944 este propulsat de un motor cu 2990 cilindri de 4 cmc cu transmisie manuală în 5 trepte care oferă o experiență de condus de neuitat.

Vând Porsche 944 Cabriolet în roșu rubystone
Un Porsche 944 este o mașină frumoasă în sine, dar culoarea originală din fabrică a acestui cabriolet îl face să atragă privirile. Porsche 944 pe care îl oferim spre vânzare aici este finisat în culoarea originală rară de fabrică Porsche Rubystone Red. Interiorul este echipat cu tapițerie din piele albastru închis care se combină foarte frumos cu vopseaua Rubystone. Pentru a finaliza, s-a ales un capota neagră și o husă de tonneau albastru închis. Pe scurt, mașina unui adevărat pasionat într-o schemă de culori specială, care este complet gata pentru noul său proprietar.

Doriți să cumpărați un Porsche 944 Cabriolet?
Căutați un Porsche 944 Cabriolet bine întreținut în Rubystone Red? Lăsați-vă datele prin intermediul formularului de contact de pe această pagină sau sunați direct la +31 416 751 393. Personalul nostru de vânzări va fi bucuros să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să vă facă un videoclip personal.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: p1022
  • Face: Porsche
  • Model: 944
  • An: 1991
CALL SUA   + 31 416 751 393
Ernst van Kempen  
Lars van Dongen  
 
Vincent Praag  
 

* Câmpuri obligatorii

Cauti un Porsche?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm Porsche!

Ai un Porsche și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru.

Contact