Iulie și august DESCHIS ca de obicei

Porsche 911 Carrera S Coupe


Cauti un Porsche?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm Porsche!

Ai un Porsche și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru.

Contactați-ne

Porsche 911 Carrera S Coupe | Istoria cunoscută | Trapă | 2005

Repere:

- Istoricul întreținerii este cunoscut
- Broșuri originale prezente și completate
- Livrat nou în Olanda
- 141,041 Km garantat
- Trapa
- 3824cc 6 cilindri cu 355 CP
- Cutie de viteze automata Tiptronic

Porsche 911 Carrera S Coupe europeană de vânzare
Oferim spre vânzare acest superb Porsche 911 Carrera S Coupe din 2005. Acesta este un 911 original livrat în Europa care a fost livrat nou în Olanda. Broșurile originale Porsche sunt prezente, iar întreținerea a fost atent înregistrată în carnetul de întreținere. Citirea odometrului de 141,041 km este, prin urmare, pe deplin garantată. Este propulsat de un motor cu 3824 cilindri de 6 cmc cu cutie de viteze automată Tiptronic care oferă o experiență de condus de neuitat.

Porsche 911 Carrera S Coupe de vânzare la ER Classics
După cum puteți vedea în imagini, acest Porsche 911 Carrera S Coupe este în stare foarte bună. Are o vopsea neagră frumoasă care se potrivește complet cu această mașină sport germană și se combină foarte frumos cu jantele originale din aliaj. Ca o opțiune suplimentară, acest Porsche este echipat și cu un plafon glisant electric, astfel încât să vă puteți bucura de aer liber în timpul călătoriilor. Interiorul este in stare foarte ingrijita si are tapiterie din piele neagra si tot luxul cu care esti obisnuit de la Porsche. Pe scurt, un Porsche 911 Carrera S Coupe foarte complet echipat, care este complet gata pentru noul său proprietar.

Vrei să cumperi un Porsche 2005 Carrera S 911?
Căutați un Porsche 2005 Carrera S 911? Apoi lăsați-vă datele prin formularul de contact de pe această pagină sau sunați-ne direct la +31 416 751 393. Reprezentanții noștri de vânzări vor fi bucuroși să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să vă realizeze un videoclip pentru magazinul personal.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: p1416
  • Face: Porsche
  • Model: 911
  • An: 2005