Duminică 3 martie CARS & CAFEA și SHOWROOM EXTRA DESCHIS de la 10:00 la 14:00

Porsche 964 Coupe


Cauti un Porsche?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm Porsche!

Ai un Porsche și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru.

Contact

Porsche 964 Coupe | Motor revizuit | Istoria cunoscută | 1990

Repere:

- Motor cu 3600 cilindri de 6 cmc revizuit
- Foarte bine intretinut mecanic
- Broșuri originale prezente și completate
- Livrat nou în Olanda

Vând Porsche 964 Coupe cu motor revizuit
Oferim spre vânzare acest frumos Porsche 964 Coupe din 1990. Acesta este un Porsche european care a fost livrat nou în Olanda în 1990. Vine de la un client cunoscut care a cumpărat mașina de la noi în trecut. Clasicul este foarte bine întreținut mecanic și a avut întreținere majoră în valoare de 10,000 de euro în 2023. Motorul a fost revizuit în 2020 și a parcurs doar 6,000 km de la revizie. Facturile de întreținere efectuate au fost păstrate cu grijă, la fel ca carnetele originale și certificatul de naștere. Acest Porsche 964 Coupe este propulsat de puternicul motor cu 3600 cilindri de 6 cmc cuplat la o cutie de viteze automată TipTronic. Cu această cutie de viteze vă puteți bucura de croazieră în modul automat sau puteți comuta singur treptele cu funcția +/-.

Vând Porsche 964 Coupe în Dunkelblau
Porsche este executat în culoarea originală din fabrică Dunkelblau și stă pe un set de jante originale din aliaj. Vopseaua prezintă câteva semne minore de uzură ici și colo. Interiorul este de asemenea albastru închis și are scaune sport din piele. Porsche este, de asemenea, echipat cu o serie de opțiuni populare, cum ar fi controlul climatizării, scaunele și geamurile reglabile electric și un computer de bord. Pe scurt, un Porsche 964 Coupe foarte complet într-o schemă de culori frumoasă, care este complet gata pentru noul său proprietar.

Vrei să cumperi un Porsche 964 Coupe?
Căutați un Porsche 1990 Coupe din 964? Apoi lăsați-vă datele prin formularul de contact de pe această pagină sau sunați direct la +31 416 751 393. Personalul nostru de vânzări va fi bucuros să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să vă facă un videoclip personal pentru magazin.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: p3695-0
  • Face: Porsche
  • Model: 911
  • An: 1990