Iulie și august DESCHIS ca de obicei

Porsche 356 BT5


Cauti un Porsche?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm Porsche!

Ai un Porsche și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru.

Contactați-ne

Porsche 356 BT5 | Restaurat pe scară largă | Acoperiș glisant original | 1961

Repere:

- Restaurat extensiv
- Acoperișul culisant original
- Numere de potrivire
- versiunea europeană
- 22 de ani 1 proprietar
- Condiție foarte bună

Porsche 356 restaurat pe larg de vânzare
Va oferim spre vanzare acest superb Porsche 356 BT5 din 1961. Acest Porsche 356 vine de la un entuziast care detine clasicul de nu mai putin de 22 de ani. Porsche a fost restaurat pe scară largă și este atât optic, cât și tehnic în stare foarte bună. Este disponibil un reportaj foto al restaurării. Acesta este un Porsche 356 BT5 Matching Numbers care a fost livrat nou de un dealer Porsche german. Cu adevărat o mașină frumoasă, care este complet gata pentru noul său proprietar.

Numerele potrivite Porsche 356 de vânzare
Porsche 356 BT5 pe care îl oferim spre vânzare aici este cu adevărat o priveliște de văzut. Are o vopsea gri superba care se combina foarte frumos cu toate accesoriile cromate. Interiorul este într-o stare foarte bună și este din piele roșie frumoasă, care oferă un contrast frumos cu vopseaua. Ceea ce este cu adevărat special la acest Porsche 356 BT5 este plafonul glisant original. Așa că vă puteți bucura de aer liber în timpul turneului.

Vrei să cumperi un Porsche 356 în stare foarte bună?
Căutați un Porsche 1961 BT356 din 5? Lăsați-vă detaliile prin formularul de contact de pe această pagină sau sunați-ne direct la +31 416 751 393. Reprezentanții noștri de vânzări vor fi bucuroși să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să vă realizeze un videoclip pentru magazinul personal.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: p5841-0
  • Face: Porsche
  • Model: 356
  • An: 1961