15 august (Adormirea Maicii Domnului) SHOWROOM ÎNCHIS - iulie și august DESCHIS ca de obicei

Opel Kadett Rallye


Cauti un Opel?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm Opel!

Ai un Opel și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru.

Contact

Opel Kadett Rallye | Restaurat extensiv | 1967

Repere:

- Restaurat extensiv
- Versiune rară
- În stare foarte bună

Opel Kadett Rallye restaurat de vânzare
Aceasta este o mașină clasică pe care nu o vei întâlni doar! Această ediție rară a Opel Kadett este un aspect cu adevărat unic. Spoturile suplimentare și dungile sportive au făcut ca Opel Kadett Rallye să fie o mașină de care trebuie să ții cont. Opel Kadett Rallye devine acum o raritate a cărei valoare continuă să crească.

Opel Kadett Rallye de la un adevărat entuziast
Acest Opel Kadett Rallye provine dintr-o mică colecție a unui adevărat entuziast Opel. Fostul proprietar a restaurat el însuși clasicul acum câțiva ani. Mașina este în stare excelentă și nu a funcționat mult după restaurare. O adevărată mașină de pasionat și veți observa asta în toate.

Doriți să cumpărați Opel Kadett Rallye?
Căutați un Opel Kadett Rallye restaurat pe larg? Vă rugăm să lăsați datele dvs. prin intermediul formularului de contact de pe această pagină sau să sunați direct la +31 416 751 393. Personalul nostru de vânzări va fi bucuros să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să facă un videoclip personalizat pentru dvs.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: o2107
  • Face: Opel
  • Model: Kadett
  • An: 1967
  • Int. nr .: Nu