30 mai (Corpus Christi) SHOWROOM OPEN - duminică 2 iunie CARS & COFFEE și SHOWROOM EXTRA OPEN (10:00-14:00)

MG TD


Cauti un MG?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm MG!

Ai un MG și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru.

Contact

MG TD | Restaurat | Stare foarte buna | 1953

Repere:

- Restaurat
- Motor revizuit
- Schemă de culoare frumoasă
- 1250cc 4 cilindri

MG TD restaurat de vânzare
Căutați o mașină clasică britanică frumoasă, într-o schemă de culori foarte gustoasă? Atunci ai ajuns la locul potrivit. Acest MG TD provine de la un client obișnuit al ERclassics care a schimbat clasicul cu o altă mașină clasică. MG TD a fost restaurat în trecut, iar motorul a fost revizuit recent. Motorul cu 1250 cilindri de 4 cmc funcționează foarte bine și oferă o experiență grozavă de condus.

Vand 1953 MG TD crem
După cum puteți vedea în fotografii, acest MG TD este într-adevăr o priveliște de văzut. Are o vopsea frumoasă de culoare crem care se combină foarte frumos cu interiorul roșu și cu toate accesoriile cromate. British Classic este, de asemenea, echipat cu o serie de dotări suplimentare, cum ar fi o grilă roșie, portbagaj cromat, capotă neagră și bord din lemn. Pe scurt, un MG TD foarte elegant, cu dotări drăguțe, care este complet gata pentru noul său proprietar.

Vrei să cumperi un MG TD din 1953?
Căutați un MG TD din 1953 restaurat? Lăsați-vă detaliile prin formularul de contact de pe această pagină sau sunați-ne direct la +31 416 751 393. Reprezentanții noștri de vânzări vor fi bucuroși să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să vă realizeze un videoclip pentru magazinul personal.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: m0819
  • Face: MG
  • Model: TD
  • An: 1953