Duminică 3 martie CARS & CAFEA și SHOWROOM EXTRA DESCHIS de la 10:00 la 14:00

Jaguar XK120 OTS SE

€179,950

✔ Cumpărați în siguranță online ✔ Livrare la nivel mondial la ușa dvs. ✔ ACUM depozitare gratuită și plătiți mai târziu
  • Vezi toate fotografiile
  • 360 exterior
  • 360 interior
  • prezentare video

Jaguar XK120 OTS | Caroseria restaurată | Numerele potrivite | 1953

Repere:

- Body-off restaurat în 2019-2021
- Raport cuprinzător de restaurare disponibil
- Restabilit la specificațiile originale
- Numerele potrivite 3.4 litri, motor cu 6 cilindri
- transmisie manuala cu 5 trepte (original inclus)

Body-off restaurat Jaguar XK120 OTS de vânzare
Oferim spre vânzare acest frumos 1953 Jaguar XK120 OTS. Acest Jaguar a suferit o restaurare cu caroserie din 2019 până în 2021 și este în stare excelentă atât vizual cât și mecanic. Este disponibil un raport detaliat de restaurare, inclusiv o documentație foto extinsă. XK120 este propulsat de un motor cu 3.4 cilindri de 6 litri. De asemenea, este echipat cu mai multe upgrade-uri tehnice, cum ar fi o transmisie cu 5 trepte (transmisia originală inclusă), un motor de pornire cu cuplu mare, upgrade la radiator și aprindere electronică. Acest XK120 este, de asemenea, eligibil pentru Mille Miglia și are un certificat FIA. Acesta este un tip SE (echipament special), recunoscut după chiulasa de tip C, ceea ce înseamnă că acest Jaguar are putere suplimentară.

Jaguar Vând XK120 în mesteacăn gri
Ce setează acest lucru Jaguar XK120, în afară de restul, este schema sa uimitoare de culori. A fost restaurat la specificațiile originale, când a părăsit fabrica în 1953. Vopseaua este finisată în frumoasa culoare gri mesteacăn. O nuanță de gri care arată grozav pe acest clasic și se combină foarte frumos cu cromul, evacuarea dublă și roțile de sârmă în aceeași culoare cu caroseria. Interiorul are o culoare roșu Bordeaux, creând un contrast izbitor cu exteriorul gri mesteacăn. De asemenea, vine cu o capota moale din țesătură gri, care poate fi pliată cu ușurință, permițându-vă să vă bucurați de aer liber în timpul călătoriei. Pe scurt, este frumos Jaguar XK120 în schema sa originală de culori, gata pentru noul său proprietar.

În căutarea de a cumpăra un Jaguar XK120 OTS?
Ești în căutarea unui 1953 Jaguar XK120 OTS? Atunci vă rugăm să lăsați datele dvs. prin formularul de contact de pe această pagină sau să ne sunați direct la +31 416 751 393. Echipa noastră de vânzări va fi bucuroasă să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să vă creeze un videoclip pentru magazinul personal.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: j3848
  • Face: Jaguar
  • Model: XK120
  • An: 1953
CALL SUA   + 31 416 751 393
Ernst van Kempen  
Lars van Dongen  
 
Vincent Praag  
 

* Câmpuri obligatorii

Cauti un Jaguar?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm Jaguar!

Ai un Jaguar si vrei sa vinzi? Contactează-ne. Căutăm întotdeauna mașini clasice pe care să le adăugăm la stoc.

Contact