Duminică 3 martie CARS & CAFEA și SHOWROOM EXTRA DESCHIS de la 10:00 la 14:00

Jaguar XJS Cabriolet


Cauti un Jaguar?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm Jaguar!

Ai un Jaguar si vrei sa vinzi? Contactează-ne. Căutăm întotdeauna mașini clasice pe care să le adăugăm la stoc.

Contact

Jaguar XJS Cabriolet | 55,807km | 6 cilindri | 1994

Repere:

- 55,807 km garantat
- Motor cu 4.0 cilindri de 6 litri
- Cutia de viteze automată
- Interior bronzat
- Top moale electric

Jaguar Vând XJS Cabriolet cu motor 4.0 Ltr, 6 cilindri
Oferim spre vânzare acest frumos Jaguar XJS Cabriolet din 1994. The Jaguar provine din colecția unui cunoscut client care a schimbat mașina cu un alt clasic. Atât optic cât și tehnic acest XJS este în stare bună. Este propulsat de un motor de 4.0 litri, cu 6 cilindri, cu cutie de viteze automată, care oferă o experiență de condus minunată. Cu o valoare redusă garantată a contorului de parcurs de 55,807 km, vă puteți bucura de acest lucru Jaguar XJS pentru mulți ani de acum încolo.

Negru Jaguar Vând XJS cu interior Tan
Jaguar XJS Cabriolet pe care il oferim spre vanzare aici are o vopsea neagra frumoasa. O culoare care arată foarte bine pe XJS și se combină frumos cu benzile decorative cromate și jantele din aliaj. Interiorul Tan este intr-o stare foarte buna si este dotat cu toate optiunile de lux cu care esti obisnuit Jaguar, cum ar fi tapițeria din piele, controlul vitezei de croazieră, controlul climatizării și scaunele reglabile electric și încălzite. De asemenea, are o capotă neagră acționată electric pe care o puteți plia într-o clipă de îndată ce soarele strălucește.

Vrei să cumperi un Jaguar XJS Cabriolet?
Cauti un 1994 Jaguar XJS Cabriolet? Apoi lăsați-vă datele prin formularul de contact de pe această pagină sau sunați direct la +31 416 751 393. Personalul nostru de vânzări va fi bucuros să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să vă facă un videoclip personal pentru magazin.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: j7884
  • Face: Jaguar
  • Model: XJS
  • An: 1994