27 aprilie (Ziua Regilor) SHOWROOM ÎNCHIS

Hagglund BV206


Cauti un Hagglund?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm Hagglund!

Ai un Hagglund și vrei să vinzi? Contactează-ne. Căutăm mereu mașini clasice pentru a le adăuga la stocul nostru.

Contact

Hagglund BV206 | Restaurat | Vehicul amfibie | 1998

Repere:

- Provine dintr-o colecție privată de vehicule militare
- Mecanism de antrenare pe ambele unitati
- Spatiu pentru nu mai putin de 17 persoane
- Motor Ford V2800 de 6cc
- Cutia de viteze automată

Hagglund BV206 restaurat de vânzare
Oferim spre vânzare acest Hagglund BV206 special din 1998. Acest vehicul amfibie provine dintr-o colecție privată a unui pasionat de vehicule ale armatei. Fostul proprietar a restaurat vehiculul în perioada 2020-2022. Hagglund BV206 a fost dezvoltat inițial pentru armata suedeză, dar a fost folosit în curând de toate tipurile de forțe armate din întreaga lume. Vehiculul este format din două unități, cu toate cele patru șenile alimentate simultan, oferind o tracțiune excelentă. Vehiculul poate găzdui până la 17 persoane, iar remorca poate fi adaptată pentru diferite aplicații. Este propulsat de un motor Ford V2800 de 6 cmc și are o cutie de viteze automată.

Datorită presiunii scăzute la sol, Hagglund BV206 poate face față practic orice teren, de la zăpadă la noroi și nisip afanat sau chiar prin apă. De asemenea, este recunoscut ca un vehicul care nu distruge terenul deoarece folosește un sistem de direcție articulat în loc de un sistem de frânare și rotire ca un rezervor. Acesta este un vehicul complet amfibie care poate atinge o viteză de până la 4.7 km/h în apă și 55 km/h pe șosea.

Doriți să cumpărați Hagglund BV206?
Căutați un Hagglund BV1998 din 206? Apoi lăsați-vă datele prin formularul de contact de pe această pagină sau sunați direct la +31 416 751 393. Personalul nostru de vânzări va fi bucuros să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să vă facă un videoclip personal pentru magazin.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: h4760
  • Face: Hagglund
  • Model: BV206
  • An: 1988