30 mai (Corpus Christi) SHOWROOM OPEN - duminică 2 iunie CARS & COFFEE și SHOWROOM EXTRA OPEN (10:00-14:00)

Ford Mustang Cabriolet


Cauti un vad?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm vad!

Ai un Ford și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru.

Contact

Ford Mustang Cabriolet | Restaurat | Stare foarte buna | 1966

Repere:

- Restaurat
- Motor V289 8CUI
- Servofrâne și direcție
- capota moale hidraulica
- Interiorul roșu
- Blat alb

Ford Mustang Cabriolet din 1966 restaurat de vânzare
Oferim spre vanzare acest superb Ford Mustang Cabriolet din 1966. Acest Mustang provine dintr-o colecție privată mare a unui entuziast care a menținut întotdeauna bine clasicul. Atât optic, cât și tehnic, Mustang-ul este în stare foarte bună. Este propulsat de un motor V289 8CUI cu cutie de viteze automată. Mustang Cabriolet este, de asemenea, echipat cu servofrâne și servodirecție care oferă o experiență de condus minunată.

Vand Ford Mustang Cabriolet rosu cu interior rosu
După cum puteți vedea în fotografii, acesta este orice altceva decât un Ford Mustang de stoc. Acest clasic a fost restaurat în trecut și prevăzut cu o vopsea roșie frumoasă. Această culoare arată grozav pe Mustang și se combină foarte frumos cu cromul. Interiorul cu consola centrală opțională este, de asemenea, roșu, ceea ce oferă o combinație unică de culori cu vopseaua. Ford este echipat cu un capota hidraulic alb care contrastează foarte frumos cu vopseaua roșie. Pe scurt: un Ford Mustang Cabriolet complet echipat într-o schemă de culori frumoasă, care este complet gata pentru noul său proprietar.

Doriți să cumpărați un Ford Mustang Cabriolet din 1966?
Căutați un Ford Mustang Cabriolet din 1966? Apoi lăsați-vă datele prin formularul de contact de pe această pagină sau sunați direct la +31 416 751 393. Personalul nostru de vânzări va fi bucuros să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să vă facă un videoclip personal de cumpărături.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: f7747
  • Face: vad
  • Model: Mustang
  • An: 1966