Duminică 3 martie CARS & CAFEA și SHOWROOM EXTRA DESCHIS de la 10:00 la 14:00

Ferrari 348 TS


Cauti un Ferrari?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm Ferrari!

Ai un Ferrari și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru.

Contact

Ferrari 348 TS | 40,203 km | Istoria cunoscută | masina europeana | 1991

Repere:

- 40,203 km garantat
- Istoricul întreținerii este cunoscut
- Curea de distributie inlocuita acum 500 km
- Broșuri originale prezente + completate
- Excelent obiect de investitie

Vând Ferrari 348 TS cu istoric de întreținere
Oferim spre vânzare acest frumos Ferrari 348 TS din 1991. Acest Ferrari a fost livrat nou în Italia însorită în 1991 și a fost foarte bine întreținut de atunci. Vine de la un client cunoscut care a schimbat această mașină clasică cu o altă mașină sport clasică. Din punct de vedere tehnic, Ferrari-ul este in stare foarte buna si sunt disponibile diverse facturi pentru intretinerea efectuata. Cureaua de distributie a fost inlocuita acum 500 km, factura este prezenta. Ferrari-ul are o citire a odometrului de 40.203 km, care este pe deplin garantată prin carnetul de întreținere completat original. Este propulsat de un motor V3.4 de 8 litri cuplat la o cutie de viteze manuală cu 5 trepte.

Vând Ferrari 348 TS roșu
Pe lângă faptul că acest Ferrari 348 TS este foarte bine întreținut din punct de vedere tehnic, este și o priveliște de văzut. După cum se potrivește unui Ferrari adevărat, este finisat în frumoasa culoare Rosso Corsa. Este echipat cu un acoperiș Targa, pe care îl puteți îndepărta cu ușurință pentru a vă bucura de soare în timpul călătoriei. Interiorul acestui Ferrari 348 TS este într-o stare foarte îngrijită și este realizat din piele neagră cu covor roșu. Este echipat cu o serie de opțiuni de dorit, cum ar fi aer condiționat, închidere centralizată a ușilor și geamuri acționate electric. Căutați o mașină sport frumoasă și, de asemenea, un obiect de investiție excelent? Atunci acest Ferrari clasic este mașina pentru tine!

Vrei să cumperi Ferrari 348 TS din 1991?
Căutați un Ferrari 1991 TS din 348? Apoi lăsați-vă datele prin formularul de contact de pe această pagină sau sunați direct la +31 416 751 393. Personalul nostru de vânzări va fi bucuros să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să vă facă un videoclip personal pentru magazin.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: f0561
  • Face: Ferrari
  • Model: 348
  • An: 1991