Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Showroom-ul nostru este deschis | Închis în ziua Înălțării, 13 mai

Clasică asigura masina

Ați cumpărat mașina clasic și acum doriți să-l asigure. Sau poate că doriți să vă schimbați asigurarea auto clasică? Acesta poate fi destul de dificil de a alege de asigurare auto dreptul clasic, masina ta clasic este foarte valoros și trebuie, prin urmare, bine asigurată. Nu doar taxa este importantă, dar, de asemenea, gradul de acoperire și condiții. Aveți opțiunea de a oferi masina clasic, cu diverse optiuni de acoperire, cum ar fi; o acoperire de răspundere legală, acoperirea casco limitată sau o acoperire completă. Condițiile și taxele pentru astfel de asigurări pot varia în funcție de asigurător, așa că plătește pentru a compara companiile de asigurări. Căutați o companie de asigurări care să vă asigure MG, Jaguar, BMW, Mercedes Benz, Ferrari, Triumph sau alte mașini clasice achiziționate recent, apoi puteți contacta specialiștii (specializați în asigurarea mașinilor clasice).

Desigur, acest lucru este valabil nu numai pentru mașinile clasice, dar, de asemenea, la youngtimers și mașini sport. Asigurarea Youngtimer și asigurarea pentru mașini sport diferă de asigurarea auto clasică, de aceea este recomandabil să se compare companiile de asigurări. Adesea, asigurătorul solicită un raport de evaluare, așa că este înțelept să vă evaluați mașina clasică, tinerul sau mașina sport.