Duminică 3 martie CARS & CAFEA și SHOWROOM EXTRA DESCHIS de la 10:00 la 14:00

Citroen 2CV6


Cauti un Citroën?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm Citroën!

Ai un Citroën și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru.

Contact

Citroen 2CV6 | 602cc | Stare de top | 1987

Repere

- motor 602cc 2-cilindru
- Condiție foarte bună
- Nou top negru
- Interior din țesătură de lux

Citroen 2CV6 de vânzare la E&R Classics
Oferim spre vânzare acest frumos clasic francez; Citroen 2CV6. Acest Citroen provine de la un adevărat entuziast care a menținut întotdeauna foarte bine vechiul timer. Modelul pe care îl oferim aici de vânzare vine din 1987 și este echipat cu cel mai puternic motor cu 602 cilindri de 2cc cu cutie de viteze manuală.

Citroen 2CV6 în stare foarte bună de vânzare
Acest Citroen 2CV6 este într-o stare optică și tehnică foarte bună. Vopseaua albă arată cu adevărat frumoasă, iar mașina a fost recent echipată cu un nou rulou negru. Interiorul are tapițerie luxoasă din țesătură și un tablou de bord original. Acest Citroen 2CV6 este gata pentru multe tururi frumoase de vară!

Cumpărați un Citroen 2CV6 în stare excelentă?
Căutați un Citroen 2CV6 în stare excelentă? Lăsați-vă datele prin intermediul formularului de contact de pe această pagină sau sunați la +31 416 751 393. Personalul nostru de vânzări va fi bucuros să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să facă un videoclip personalizat pentru dvs.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: c5044-0
  • Face: Citroën
  • Model: 2CV
  • An: 1987