Duminică 3 martie CARS & CAFEA și SHOWROOM EXTRA DESCHIS de la 10:00 la 14:00

Volkswagen T1 Camper


Cauti un Volkswagen?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm Volkswagen!

Ai un Volkswagen și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru.

Contact

Volkswagen T1 Camper | Actualizări tehnice | 1967

Repere:

- Autobuz T1 original produs in Germania
- Echipat cu echipament de camping funcțional
- Diverse îmbunătățiri tehnice
- Motor cu 1300 cilindri de 4 cmc cu carburatoare duble

Vand Volkswagen T1 Camper cu upgrade tehnice
Oferim spre vânzare acest frumos autobuz Volkswagen T1 din 1967. Acesta este un T1 original produs în Germania care a fost transformat într-un Camper cu echipament de camping complet funcțional în trecut. Acest VW T1 Camper este, de asemenea, echipat cu diverse îmbunătățiri tehnice, cum ar fi suspensie pneumatică, o timonerie modernă și frâne cu disc peste tot. În acest fel, nu numai că conduceți cu stil, ci aveți și confortul tehnologiei moderne. Este alimentat de un 1300 cilindri de 4 cmc cu carburatoare duble.

Autobuz Volkswagen T1 cu echipament de camping de vânzare
După cum puteți vedea în imagini, acesta este orice altceva decât un autobuz T1 standard. Autobuzul are o schemă de vopsea în două tonuri, verde mentă și alb. Portbagajul suplimentar de pe acoperiș, jantele din aliaj ușor și cromul strălucitor fac din acest VW camperul suprem. Dar, desigur, este vorba despre interiorul autobuzului T1 în acest clasic. Volkswagen a fost transformat într-o rulotă complet funcțională, care este echipată, printre altele, cu o bancă pe care o puteți transforma într-un loc de dormit pentru 2 persoane, o masă pliabilă, un blat de bucătărie cu chiuvetă, un televizor și numeroase depozite la îndemână. spatii. Facilitățile de camping sunt conectate la o baterie separată, astfel încât să puteți folosi toate facilitățile fără a folosi bateria autobuzului.

Vrei să cumperi un Volkswagen T1 Camper?
Căutați un autobuz Volkswagen T1 pe care să îl puteți folosi ca rulotă? Apoi lăsați-vă datele prin formularul de contact de pe această pagină sau sunați direct la +31 416 751 393. Personalul nostru de vânzări va fi bucuros să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să vă facă un videoclip personal de cumpărături.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: v8765
  • Face: Volkswagen
  • Model: T1
  • An: 1967