27 aprilie (Ziua Regilor) SHOWROOM ÎNCHIS

Ferrari 456GT


Cauti un Ferrari?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm Ferrari!

Ai un Ferrari și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru.

Contact

Ferrari 456 GT | Stare foarte bună | Cutie de viteze manuală | Istorie cunoscută | 1997

Repere:

- Condiție foarte bună
- Cutie de viteze manuală
- Istoricul întreținerii este cunoscut
- 5474cc V12

Ferrari 456 GT în stare foarte bună de vânzare
Oferim spre vânzare acest frumos Ferrari 456 GT din 1997. Acest Ferrari vine de la un adevărat entuziast care a tratat întotdeauna mașina sport italiană cu mare drag. Istoricul complet de întreținere este disponibil și înregistrat în facturi. Sunt prezente și broșurile originale de întreținere și instrucțiuni. Atât din punct de vedere optic, cât și din punct de vedere tehnic, Ferrari 456 GT se află într-o stare foarte bună. Cu un kilometraj de 93,527 km, acest Ferrari este complet pregătit pentru noul său proprietar.

Vând cutie de viteze manuală Ferrari 456 GT
Când a fost introdus Ferrari 456 GT, acesta era cel mai rapid cu 4 locuri din lume. Propulsat de un V12 cu 443 CP, acest Ferrari oferă o experiență fantastică de conducere cu un sunet excelent. Singurul lucru al acestui 456 GT este că este echipat cu o cutie de viteze manuală rară, care asigură cea mai optimă experiență de conducere. Pe lângă performanțele sportive, acest Ferrari are un interior foarte complet și luxos, printre altele, tapițerie din piele, climatizare și scaune reglabile electric. Căutați combinația supremă între performanță sportivă și confort? Atunci acest Ferrari 456 GT este mașina sport pentru tine.

Doriți să cumpărați un Ferrari 456 GT?
Căutați un Ferrari 1997 GT din 456? Apoi lăsați-vă datele prin intermediul formularului de contact de pe această pagină sau sunați-ne direct la +31 416 751 393. Agenții noștri de vânzări vor fi bucuroși să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să facă un videoclip personalizat pentru dvs.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: f4076
  • Face: Ferrari
  • Model: 456
  • An: 1997