27 aprilie (Ziua Regilor) SHOWROOM ÎNCHIS

Ferrari 328 GTS


Cauti un Ferrari?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm Ferrari!

Ai un Ferrari și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru.

Contact

Ferrari 328 GTS | Istoricul de întreținere cunoscut | masina europeana | 1988

Repere:

- Istoricul întreținerii este cunoscut
- Mașină europeană
- Stare foarte bună, originală
- Broșuri originale prezente
- 3200cc V8
- Excelent obiect de investitie

Ferrari 328 GTS european de vânzare
Oferim spre vânzare acest frumos Ferrari 328 GTS din 1988. Acest Ferrari a fost livrat nou în Germania și și-a petrecut ultimii ani cu al treilea proprietar în Spania însorită. Vine de la un adevărat entuziast, unde a făcut parte dintr-o mică colecție privată drăguță. Ferrari 328 GTS a fost întotdeauna întreținut cu mare grijă. Facturile pentru întreținerea efectuată au fost păstrate cu grijă și sunt prezente și toate carnetele originale. Acest clasic italian este propulsat de un V3200 de 8 cmc care, împreună cu cutia de viteze manuală, oferă o experiență fantastică de condus și sunetul caracteristic Ferrari V8 de modă veche. Ferrari-ul are o citire garantată a contorului de parcurs de 71,105 km.

Vând Ferrari 328 GTS în stare foarte bună, originală
După cum puteți vedea în fotografii, acest Ferrari 328 GTS a fost întotdeauna întreținut cu multă dragoste. Prin urmare, este într-o stare foarte bună, originală. Caroseria a fost proiectată de casa de design Pininfarina și se caracterizează prin liniile sale elegante și sportive. Așa cum se potrivește unui Ferrari adevărat, clasicul este executat în frumoasa culoare Rosso Corsa. Interiorul este într-o stare foarte îngrijită, originală și este echipat cu tapițerie din piele neagră. Când soarele strălucește, puteți îndepărta plafonul în cel mai scurt timp, astfel încât să vă puteți bucura de aer liber și de sunetul superior Ferrari V8 în timp ce conduceți.

Vrei să cumperi un Ferrari 1988 GTS din 328?
Cauți un Ferrari 328 GTS? Lăsați-vă detaliile prin formularul de contact de pe această pagină sau sunați-ne direct la +31 416 751 393. Reprezentanții noștri de vânzări vor fi bucuroși să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să vă realizeze un videoclip pentru magazinul personal.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: f0043
  • Face: Ferrari
  • Model: 328
  • An: 1988