Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis


1964 911 Porsche

De la introducerea sa în 1963, Porsche 911 a suferit o dezvoltare continuă. Distingerea unui Porsche 911 devreme de la modelele de mai târziu este relativ ușoară, deoarece oferă roți din oțel inoxidabil 4.5 și scriptul Porsche pe baza capacului motorului utilizează litere conectate. De asemenea, modelele 1965 de la 1966 au avut de asemenea volane și un tablou de bord inferior din lemn.

Încercați să cumpărați un Porsche Classic?

Când a fost făcut anunțul în 1963, Porsche a numit mașina 901. Mașina a fost redenumită mai târziu 911 deoarece Peugeot a protejat drepturile de autor numerele modelelor de mașini din 3 cifre, cu un 0 în mijloc. Când doriți să cumpărați un Porsche 1964 din 911, trebuie să faceți câțiva pași importanți. Mai întâi, verificați dacă există rugină. Rugina poate fi foarte scumpă, mai ales la modelele pre-zincate. Unele domenii importante de verificat includ punctele cricului și tuburile barei de torsiune, cusăturile și marginile ușilor, portbagajul și capota și plăcile de podea. Știind dacă dispozitivele de tensionare a lanțului au fost înlocuite, puteți economisi o mulțime de bani în factura dvs. de restaurare sau întreținere. Când sunteți gata să explorați Porsche 911, conectați-vă astăzi la ER Classics.

Porsche Classic Cars De Vânzare