Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


1962 356 Porsche

Porsche 356B a fost lansat în 1959 și a rămas în producție până la 1963. Pentru anul modelului 1962, Porsche sa schimbat de la tipul corpului T5 la tipul de corp T6. Porsche a oferit de asemenea o configurație unică, care este probabil una dintre cele mai rare dintre linia 356. Karmann Hardtop era, în esență, un corp de cabriolet cu o tavă fixă ​​fixă. Mai puțin decât 2300 din aceste modele unice 356 Porsche au fost făcute între 1961 și 1962.

Încercați să cumpărați un Porsche Classic?

Echipa de la ERclassics vă va ajuta cu plăcere. Iată câteva sfaturi despre mașinile clasice de la echipa lor de experți. Aceste modele pot fi predispuse la rugină, determinarea locului în care există rugina va determina costul sau reparațiile. Stabiliți dacă doriți un Speedster, un coupe sau un cabriolet și faceți cercetări despre opțiunile disponibile. Acest lucru vă poate ajuta să păstrați cursul în timpul căutării. Dacă aveți întrebări, echipa de la ER Classics vă încurajează să navigați pe acest site web.

Porsche Classic Cars De Vânzare