Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


1959 356 Porsche

Porsche 356B a debutat la Salonul Auto de la Frankfurt din Germania la sfârșitul lui 1959, precum și un model Speedster D (Convertible D), înlocuind viteza. Modelul 1959 Porsche 356 de tip B a fost destul de diferit de modelele sale predecesoare tip A. Un brâu frontal mai mare a fost probabil cel mai notabil. Farurile de pe 1959 Porsche au devenit mai în poziție verticală. Mulți pasionați de Porsche au crezut că schimbările la 1959 Porsche 356 erau similare cu cele pe care General Motors le-ar putea produce, dar, la fel ca majoritatea schimbărilor din fabrică, au fost acceptate în curând.

Încercați să cumpărați un Porsche Classic?

Modelul Convertible D avea un parbriz mai înalt, geamuri laterale din sticlă și scaune noi. Dacă vă gândiți să cumpărați un Porsche 1959 din 356, ar fi plăcerea ER Classics să vă prezinte mașinile Porsche 356 pe care le au în prezent în stoc. De la descoperirile hambarului la cele mai curate exemple de showroom, conectați-vă astăzi pentru a afla mai multe. Între timp, navigați pe acest site web pentru a afla mai multe despre Porsche 356 și alte mașini clasice.

Porsche Classic Cars De Vânzare