Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


1958 356 Porsche

Modelele 1958 Porsche 356 au avut un nou corp, numit T-2. Aripile de aerisire au apărut pe ușile convertibile, iar Coupes avea opțiunea suplimentară de a avea aripi eoliene pe ramele lor. O modalitate rapidă de a diferenția un 1959 Porsche 356 de predecesorii săi tip A este placa de blocare a ușii, care a fost mutată mai jos decât în ​​modelele anterioare. Două țevi de evacuare au ieșit acum prin partea inferioară a fiecărui dispozitiv de protecție al barei de protecție.

Încercați să cumpărați un Porsche Classic?

Achiziționarea unui 1958 Porsche 356 este visul multor colecționari de mașini clasice și realitatea câtorva. În timp ce mai mult de 77000 Porsche 356 mașini au fost făcute pe tot parcursul producției, mai puțin de jumătate rămân astăzi. ER Classics Olanda vă urează bun venit pentru a vizita site-ul lor web pentru a vedea stocul lor și vă încurajează să contactați-le cu orice întrebări ați putea avea. Când cumpărați un 1958 Porsche 356, fiți conștient de faptul că opțiunea de top din fibră de sticlă pe mașinile deschise de top adaugă în mod considerabil la valoare. De asemenea, știți că inspectarea ruginei este imperativă, deoarece nu a fost oferită protecție împotriva ruginei atunci când au fost produse.

Porsche Classic Cars De Vânzare