Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


1956 356 Porsche

Porsche a lansat modelul 356A în octombrie 1955, care a fost prima variantă majoră a liniei Porsche 356. În timp ce Porsche 1956 din 356 arăta foarte asemănător, de fapt a fost destul de actualizat. Cele mai evidente schimbări sunt șinele de frecare subțiri și parbrizul curbat dintr-o singură piesă. Modelele Roadster, Coupe și Speedster au fost continuate. Arcurile cu cadru superior ale lui Speedster au crescut cu aproximativ 2.5 inci. Poate că una dintre modificările cheie a fost schimbarea roților cu diametrul de 16 la 15 inci cu o lățime nouă de 4.5 inci. Anvelopele erau mai grase de acomodat. Interiorul a văzut, de asemenea, mai multe schimbări, cea mai semnificativă fiind o nouă linie cu panou plat. În acest moment, Porsche și-a actualizat și motoarele pentru a oferi un 1300 (normal și super), un nou 1600N și 1600S și 1500GS.

Încercați să cumpărați un Porsche Classic?

Ar fi o mare plăcere a ER Classics să vă ajute să cumpărați 1956 Porsche 356. ER Classics are conexiunile și resursele din industrie pentru a vă ajuta să găsiți Porsche-ul visurilor dvs. După ce am ajutat mulți clienți în acest demers, ei oferă următoarele sfaturi. În primul rând, asigurați-vă că faceți cercetările privind disponibilitatea și valoarea. În al doilea rând, este important să se diferențieze corect între modelele 356A, 356B, 356C și 356 Pre-A, deoarece aceasta poate determina valoarea. Nu în ultimul rând, este întotdeauna un plus pentru a avea documentația privind istoricul proprietarului, restaurarea și întreținerea. Dacă aveți întrebări sau doriți să parcurgeți inventarul Porsche disponibil în prezent la ER Classics, vă rugăm să răsfoiți acest site.

Porsche Classic Cars De Vânzare