Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


1955 Porsche 356 Pre-A

Porsche 356 Pre-A 1955 oferă toate progresele care ar urma să apară de la debutul său în 1949. Căutați stilul clasic al primelor modele Porsche 356 și experiența europeană a mașinilor sport? Porsche 1955 Pre-A din 356 este o opțiune excelentă! Există o modalitate interesantă de a determina un Pre-A 1955 din 356 de la predecesorii săi; Un nou tip de mâner al hotei a apărut în acest an model. Acest mâner este mai mare, mai lung și poartă creasta Porsche. Deci, dacă vedeți o caroserie Porsche Pre-A cu mâner 356A, veți ști că vă uitați la un model Porsche 1955 Pre-A din 356.

Încercați să cumpărați un Porsche Classic?

ER Classics așteaptă cu nerăbdare să vă ajute să vă realizați visele Porsche. Cu sediul în Waalwijk, Țările de Jos, sunt o reprezentanță olandeză de mașini clasice cunoscute pentru ofertele lor corecte și oneste de mașini clasice și pentru oferirea de sfaturi valoroase comunității de mașini clasice. Vă pot ajuta să găsiți totul, de la mașini de restaurare Porsche la exemple curate pregătite pentru Concours d'Elegance. La fel ca în cazul oricărei mașini clasice, ER Classics încurajează o inspecție terță parte a tuturor achizițiilor potențiale, precum și o revizuire amănunțită a documentației mașinii. De asemenea, deoarece aceste mașini clasice nu au primit protecție împotriva ruginii, este întotdeauna înțelept să vă asigurați că sunteți conștienți de orice deteriorare a ruginei. Pentru mai multe informații despre Porsche 3 Pre-A din 1955 sau pentru a vizualiza modelele disponibile în inventarul nostru, vă rugăm să nu ezitați să contactați ER Classics astăzi!

Porsche Classic Cars De Vânzare