Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


1954 356 Porsche

Porsche 1954 din 356 face parte din primele modele Porsche 356 care sunt continuu căutate de colecționarii de mașini clasice. Oferit în popularul tip de caroserie Speedster, precum și Roadster și Coupe, Porsche 1954 din 356 face parte din 7726 de unități lansate în perioada 1950-1955. La începutul anilor 50 decapotabilele erau cele mai populare. Cel mai cunoscut dintre decapotabile a fost Speedster. Lansat în 1954, Speedster a fost un clasic instantaneu, în special pe piața SUA. Max Hoffman, importatorul american de Porsches la acea vreme, l-a sfătuit pe Ferdinand Porsche că o versiune open-top low-cost ar merge bine.

Încercați să cumpărați un Porsche Classic?

Cumpărarea unui Porsche 1954 din 356 este interesantă. Căutarea mașinii potrivite poate însemna luni de găsire, inspecție și negociere. Echipa de la ER Classics a asistat mulți clienți să cumpere și să vândă Porsche 356s și oferă următoarele sfaturi. Mai întâi, decideți ce tip de 356 Porsche doriți să cumpărați. Dacă sunteți în căutarea unui proiect de restaurare, corpul este cel mai important. Evitați modelele cu multă rugină și asigurați-vă întotdeauna că verificați numerele motorului și ale șasiului. Dacă sunteți în căutarea unei mașini de showroom, asigurați-vă că solicitați toată documentația disponibilă. Calitatea restaurării va afecta valoarea mașinii.

Porsche Classic Cars De Vânzare