Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis


1954 Porsche 356 Pre-A

Modelul Porsche 356 Pre-A este modelul care distinge marca Porsche de restul omologilor săi europeni. Făcând de la 1949 la 1955, Porsche 356 Pre-A ar fi primul dintre mai multe modele distincte, inclusiv Porsche 356A, 356B și 356C. Produs ca un Coupe și un Cabriolet, 356 ar fi oferit ca un Speedster în timpul 1954 și mai târziu ca un Carrera de înaltă performanță. Deși modelele Pre-A erau destul de crude, schimbările au fost puse în aplicare într-un ritm rapid și 356 s-ar dezvolta considerabil înainte de lansarea Porsche 356A. Una dintre caracteristicile cele mai recunoscute ale unui 1954 Porsche 356 sunt semnalele de direcție, care au fost montate pe față.

Încercați să cumpărați un Porsche Classic?

Există câțiva factori importanți de luat în considerare la achiziționarea unui Porsche 1954 Pre-A din 356. ER Classics asistă cumpărătorii cu achiziții Porsche 356 de ani de zile și înțeleg sfaturile importante necesare pentru a vă asigura că cumpărați cel mai bun Porsche 356 pe care îl puteți găsi. Rugina va fi principalul tău vinovat atunci când vine vorba de starea Porsche 356. Aceste mașini nu au primit niciun fel de protecție împotriva ruginii, astfel încât majoritatea exemplelor au grade diferite de avarie. Dacă nu sunteți interesat să restaurați mașina, poate cea mai bună opțiune pentru dvs. este să găsiți un model care a fost restaurat anterior. Avantajul achiziționării unui 356 este că mecanica acestor mașini este în general fiabilă. Ele sunt, de asemenea, destul de ușor de lucrat, așa că preluarea unui proiect în garajul dvs. este cu siguranță posibilă pentru jucătorii obișnuiți. Rețineți aceste sfaturi în timp ce începeți căutarea. Dacă aveți întrebări despre 356 Pre-A sau doriți să vizualizați oricare dintre modelele Porsche 356 care se află în prezent în inventarul nostru, vă rugăm să nu ezitați să contactați ER Classics astăzi.

Porsche Classic Cars De Vânzare