Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


1954 Porsche 356 Pre-A Coupe

Gândindu-te la achiziționarea unui 1954 Porsche 356 Pre-A Coupe? Ai ajuns la locul potrivit pentru a afla informații valoroase. Deținerea unei mașini sportive Porsche de la 50 sau 60 reprezintă visurile multor pasionați de Porsche. Acești Porschi sunt iubiți pentru mecanica lor simplă; un mecanic acasă competent poate întreține cu ușurință un 356. Nimble-ul de manevră și comenzile sensibile fac din Porsche 356 o bucurie de a conduce! Primul Porsche 356 datează de mai mult de 60 ani. După ce a construit o parte din prototipurile Porsche 356 din aluminiu, compania și-ar înființa fabrica în 1950 pentru a produce mașini sportive din oțel. În timp ce primul dintre aceste Porsche-uri cu motor spate nu era rapid, au avut un apel distinct care se baza pe VW-ul erei. Porsche va continua gama 356 pentru mai mult de cincisprezece ani înainte de pensionare, cu mai mult de unități 76000 fiind produse.

Încercați să cumpărați un Porsche Classic?

Cumpararea unui 1954 Porsche 356 Pre-A Coupe poate fi foarte interesanta. Sunt necesare cercetări și inspecții detaliate pentru a vă asigura că achiziționați un original original și cel care va păstra probabil valoarea sa. Asigurați-vă că aveți o inspecție a părții 3rd efectuată de un mecanic informat și căutați pagube ruginite, deoarece aceasta este una dintre problemele principale ale modelelor clasice Porsche 356. Apoi, cereți vânzătorilor un certificat de autenticitate sau pentru a vedea numerele motorului / șasiului, astfel încât să le puteți verifica cu Porsche. În cele din urmă, verificați dacă este completă. Trebuie remarcat faptul că în multe cazuri, Cuplurile sunt în stare mai bună decât Cabrioletele, deoarece au observat o expunere mai redusă la ele.

Porsche Classic Cars De Vânzare