Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


1954 Porsche 356 Pre-A Cabriolet

Pentru unii colecționari, deținerea unui Pre-A este o necesitate, deoarece reprezintă sentimentul primitiv pe care l-au dat aceste prime modele de producție. În 1954, au fost lansate doar 327 de unități Cabriolet ale Porsche 356 Pre-A, reprezentând doar o mică parte din 2303 356 fabricate în acel an. Dacă sunteți pe piață pentru un Porsche 1954 Pre-A Cabriolet din 356, găsirea unuia va fi o provocare dificilă.

Încercați să cumpărați un Porsche Classic?

Când vine vorba de achiziționarea unui Porsche 1954 Pre-A Cabriolet din 356, originalitatea, autenticitatea și starea joacă roluri cheie în valoarea mașinii clasice Porsche. Veți dori să vă asigurați că Porsche 356 este inspectat cu atenție pentru rugină, inclusiv așezarea mașinii pe un lift pentru a verifica cadrul. De asemenea, veți dori să verificați mecanica. În timp ce aceste motoare sunt cunoscute pentru că au o durată lungă de viață și sunt ușor de lucrat, este întotdeauna bine să cunoaștem starea mecanicii. În mod similar, dacă achiziționați un Porsche 356 ca proiect de restaurare, veți dori să vă asigurați că mașina este cât mai completă posibil. Acestea sunt doar câteva sfaturi pentru Porsche 1954 Pre-A Cabriolet din 356. Ai nevoie de mai multe sfaturi? Sunteți gata să explorați inventarul ER Classics? Conectați-vă cu noi pentru a discuta despre dorințele dvs. specifice pentru un Porsche 356 clasic!

Porsche Classic Cars De Vânzare