Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


1953 356 Porsche

Iulie 1948 a fost introdusă prima mașină de producție Porsche, Porsche 356. Până atunci, Ferdinand Porsche lucrase pentru alți producători. Proiectat de fiul său, acest nou Porsche a primit laude și aprecieri instantanee. Disponibil inițial ca coupe, cabriolet și roadster, Porsche 356 a trecut printr-o serie de evoluții. Max Hoffman, un importator de Porsche în SUA, era responsabil pentru Speedster. El a cerut un model de bază pentru clientela sa americană, care să includă scaune în stil curse, perdele laterale detașabile și parbriz scăzut. Astăzi, Speedster este unul dintre cele mai de dorit dintre modelele 356.

Încercați să cumpărați un Porsche Classic?

Dacă vă gândiți să cumpărați un Porsche 1953 din 356, ați ajuns în locul potrivit. Mulți entuziaști cred că cumpărarea unui 356 bazat pe corpul său este mai benefică decât cumpărarea unuia bazată pe mecanică. Unele dintre cele mai importante zone de verificat includ punctele de montare a suspensiei și tigăile din podea din față și din spate.

Porsche Classic Cars De Vânzare