Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


1953 Porsche 356 Pre-A

O mașină sport europeană ușoară fabricată de Porsche între anii 1949 - 1965, Porsche 356 este una dintre cele mai iconice mașini sport Porsche din toate timpurile. Porsche 356 Pre-A, reprezintă unele dintre primele modele, inclusiv primele cincizeci de modele construite manual. Deoarece Porsche era o operațiune atât de mică la acea vreme, nu toate modelele Porsche 356 foarte timpurii sunt exact la fel. Dacă sunteți în căutarea unui Porsche 1953 Pre-A din 356, este important să vă amintiți că nu există absoluturi atunci când vine vorba de modelele 356 de la începutul anului. Una dintre caracteristicile modelului din anul 1953 este parbrizul îndoit în locul unui parbriz despicat. Porsche 1953 Pre-A din 356 sunt, de asemenea, ușor de observat, deoarece semnalizatoarele au fost mutate direct sub faruri și acum stau singuri. În plus, în 1953, stopurile rotunde și dreptunghiulare au fost înlocuite cu două faruri rotunde, unul lângă altul. Aceste sfaturi vă vor ajuta să recunoașteți un model din 1953.

Încercați să cumpărați un Porsche Classic?

Când cumpărați un 1953 Porsche 356 Pre-A, luați câteva lucruri în considerare. În primul rând, principala dvs. preocupare ar trebui să fie rugina. Aceste mașini nu aveau protecție împotriva ruginei, deci este important să existe o inspecție amănunțită asupra unui lift de către un expert pe Porsche 356. Acest lucru vă poate împiedica de o restaurare foarte costisitoare. Pe de altă parte, dacă sunteți în căutarea unui proiect de restaurare, găsirea celui mai bun corp de calitate pe un model Porsche 356 ar trebui să fie obiectivul dvs. principal. Acestea sunt doar câteva sfaturi pe care ER Classics le oferă clienților. Vă încurajăm să navigați pe site-ul nostru pentru a afla mai multe despre 1953 356 Pre-A și pentru a explora inventarul nostru de mașini clasice.

Porsche Classic Cars De Vânzare