Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


1953 Porsche 356 Pre-A Coupe

Gândindu-te la achiziționarea unui 1953 Porsche 356 Pre-A Coupe? Ai ajuns la locul potrivit pentru a afla mai multe despre acest model Porsche 356. În perioada de producție 15, au fost fabricate mai multe unități decât 76000. De asemenea, în acest timp, procentul 50 din Porsches a fost exportat în SUA. Multe dintre aceste mașini au supraviețuit. În timpul 1953, au fost lansate aproximativ modelele 1537 Porsche 356 Pre-A Coupe. În timp ce acest lucru nu se compara cu ani cum ar fi 1964 atunci când au fost lansate mai mult decât 12000 Coupe, modelele Coupe sunt în general mai bune decât omologii lor de la Cabriolet.

Încercați să cumpărați un Porsche Classic?

Este important să vă asigurați că modelele 1953 Porsche 356 Pre-A Coupe pe care le priviți sunt într-adevăr autentice și că nu ascund probleme majore. Deoarece aceste mașini clasice sunt atât de de dorit, chiar și replicile pot fi scumpe, totuși mulți cumpărători nevinovați au fost răi când au realizat că 356-ul pe care credeau că originalul sa dovedit a fi un fals. Aveți întotdeauna o potențială achiziție inspectată de o parte 3rd și asigurați-vă că trimiteți numerele de motor și șasiuri către Porsche pentru a confirma autenticitatea. Acestea sunt doar câteva dintre sfaturile pe care ER Classics le-a dobândit de-a lungul anilor de lucru în industria auto clasică.

Porsche Classic Cars De Vânzare