Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


1952 Porsche 356 Pre-A

Porsche 1952 Pre-A din 356 este un model interesant, deoarece marchează trecerea de la parbrizul divizat la parbrizul îndoit. Aceasta a fost o caracteristică a primelor modele Pre-A. Dacă ați dorit întotdeauna să aveți un Porsche 356 Pre-A, ați ajuns în locul potrivit pentru informații. Dacă cumpărați un 1952 Pre-A din 356, este important să vă amintiți că aceasta este o mașină veche; multe nu sunt potrivite ca șoferi zilnici. De asemenea, este important să ne amintim că costurile de restaurare sunt foarte mari, deci este întotdeauna cel mai bine să căutați o mașină care să fie în cea mai bună stare posibilă pe care o puteți permite.

Încercați să cumpărați un Porsche Classic?

Dacă aveți experiență și aveți planuri să restaurați singur Porsche-ul, un Porsche 1952 Pre-A din 356 în formă slabă până la echitabil este demn de luat în considerare. Fie că sunteți în căutarea unui depozit de hambar, a unui proiect de restaurare care a fost abandonat sau a unui exemplu în stare excelentă, profesioniștii de la ER Classics ar fi încântați să vă servească drept resursă de încredere în momentul în care începeți căutarea.

Porsche Classic Cars De Vânzare