Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis


1951 Porsche 356 Pre-A Cabriolet

Porsche 356, unul dintre cele mai iconice modele din istorie, a fost lansat pentru prima dată în 1949. Producția a fost întreruptă în 1965. În timpul acestei curse excepționale ca una dintre cele mai bune mașini sport din istorie, Porsche 356 va vedea mai mult de 76000 de unități în timpul durata de viață. Astăzi, în timp ce toate modelele Porsche 356 sunt extrem de dorite, primele modele sunt probabil unele dintre cele mai rare. Cunoscut sub numele de Pre-A, Porsche 356 timpuriu se lăuda cu un design elegant și o curbură atractivă. Porsche 1951 Pre-A Cabriolet din 356 se poate distinge de modelele Porsche 356A de mai târziu prin parbrizul din 2 piese, roțile de 16 inch și mânerul mic al capotei din aluminiu lustruit. Dacă doriți să achiziționați un Porsche 356 timpuriu, aceste caracteristici vă pot ajuta să distingeți modelul-an al mașinii la care vă uitați.

Încercați să cumpărați un Porsche Classic?

Sunteți pregătit să cumpărați un 1951 Porsche 356 Pre-A Cabriolet? Trebuie să verificați întotdeauna lucruri precum presiunea bună a uleiului, scurgeri de ulei și fum excesiv. Deoarece panourile corporale pot fi dificil de găsit și de reparate, asigurați-vă că achiziționați cel mai complet exemplu pe care îl puteți găsi. A face acest lucru vă va economisi o sumă bună de bani în restaurare.

Porsche Classic Cars De Vânzare